Survivor: «Θρίλερ» με τον Νίκο Μπάρτζη – Θα μείνει ή θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;
Reality TV

Survivor: «Θρίλερ» με τον Νίκο Μπάρτζη – Θα μείνει ή θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

Survivor: «Θρίλερ» με τον Νίκο Μπάρτζη – Θα μείνει ή θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

Το ρεπορτάζ από «Ευτυχείτε» και Happy Day

Στο νοσοκομείο παραμένει  ο Νίκος Μπάρτζης λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γόνατό του και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά για τον παίκτη της μπλε ομάδας. Ο Νίκος που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του καλού του φίλου και συμπαίκτη στο Survivor, James Καφετζή, παραμένει στο νοσοκομείο -όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός- και όλοι αναμένουν τη γνωμάτευση του γιατρού για το αν θα φύγει ή όχι από το ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», στον Άγιο Δομίνικο έχει έρθει ένας εξειδικευμένος γιατρός για να εξετάσει τον Νίκο Μπάρτζη και την πορεία της υγείας του. «Σήμερα το βράδυ θα γυριστεί το επεισόδιο της Κυριακής. Έχει έρθει ένας εξειδικευμένος γιατρός από την Αμερική -τον έχει φέρει ο Αντζούν- για να εξετάσει τον Νίκο Μπάρτζη. Ο Μπάρτζης επειδή έπαιζε ποδόσφαιρο είχε θέμα με τις επιγονατίδες και τους μηνίσκους του και τα έχει χτυπήσει και τα δυο», είπε η δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε πως ακόμη δεν έχει υπάρξει εξέλιξη, αλλά αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει: «Αν με ρωτάτε θεωρώ ότι θα αποχωρήσει. Δεν έχει καλή ψυχολογία, είναι καταβεβλημένος», αναφέρει το ρεπορτάζ. Την ίδια στιγμή η παραγωγή διαψεύδει το σενάριο να μπουν νέοι παίκτες και αναμένεται το παιχνίδι να γίνει πιο γρήγορα ατομικό.

https://streamable.com/0f0fz7

Λίγο νωρίτερα και η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day ανέφερε ότι  η κατάσταση του παίκτη της μπλε ομάδας είναι σοβαρή. «Η μαγνητική έδειξε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του και οι πληροφορίες λένε ότι φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, αν ο Νίκος Μπάρτζης αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει, δεν θα υπάρξει επιστροφή άλλου παίκτη στο Survivor, αλλά ούτε και νέα αποχώρηση».

https://streamable.com/jzf11s