Survivor: Το εξώδικο της Σοφίας στον πρώην σύζυγό της – Τον είχε ενημερώσει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι
Reality TV

Survivor: Το εξώδικο της Σοφίας στον πρώην σύζυγό της – Τον είχε ενημερώσει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

Survivor: Το εξώδικο της Σοφίας στον πρώην σύζυγό της – Τον είχε ενημερώσει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

Τι αποκάλυψε η μητέρα της Σταυρούλα Μαργαρίτη στο «Ευτυχείτε»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η μητέρα της Σοφίας Μαργαρίτη για να εξηγήσει τι συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη της και τον πρώην σύζυγό του παιδιού της Βασίλη Βουτσελά. Η κα Σταυρούλα Μαργαρίτη αποκάλυψε πως η Σοφία μπήκε στο Survivor όχι για προσωπική προβολή, αλλά για να μαζέψει χρήματα για τις κόρες της και ξεκαθάρισε πως ο πατέρας των παιδιών είχε ενημερωθεί από νωρίς για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Στην εκπομπή μάλιστα παρουσιάστηκε και το εξώδικο που έστειλε η Σοφία στον πρώην σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου που αναφέρει τα εξής: «Σας γνωρίζω ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκομαι χωρίς εργασία, καθώς απολύθηκα από τη μέχρι πρότινος εργασία μου. Τούτο συνετέλεσε στο να διογκωθούν τα ήδη υφιστάμενα οικονομικά μου προβλήματα και να μην μπορώ να βγάλω τα προς το ζην και να προσφέρω το ελάχιστο στα ανήλικα τέκνα μου.

Στο πλαίσιο αυτής της δυσμενούς εξελίξεως αναζήτησα για την επιβίωσή μου αμειβόμενη απασχόληση στο εξωτερικό, που θα προβάλλεται τηλεοπτικά, καθώς έχει άμεση συνάρτηση με τηλεοπτικό προϊόν που θα προβάλλεται σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Αποφάσισα να δεχτώ την απασχόληση αυτή για να ανακάμψω οικονομικά και θα μπορώ στο μέλλον να ζω αξιοπρεπώς εγώ και τα ανήλικα τέκνα μου».

Στο εξώδικο, μάλιστα η Σοφία Μαργαρίτη ενημερώνει τον πρώην σύζυγό της πως λόγω της φύσης της συγκεκριμένης αμειβόμενης εργασίας που βρήκε δεν θα μπορεί για λίγους μήνες να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και πως αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι παραιτείται από το δικαίωμά της επικοινωνίας με τα ανήλικα τέκνα της. Και ζήτησε: «Να μην διασπείρετε ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας μου και να μην με κατηγορείτε στα ανήλικα τέκνα μου».

https://streamable.com/uhwgxv

Με τη σειρά της μίλησε και η μητέρα της Σταυρούλα, που ανέφερε:  «Ο κύριος Βουτσελάς λέει ότι έκανε αγώνα για να πάρει την επιμέλεια των παιδιών του. 5,5 χρόνια που ήταν που η Σοφία μεγάλωνε μόνη τα παιδιά της; Δεν έγινε δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών έγινε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό».

Και συνέχισε: «Ενημερώθηκε από τη Σοφία ότι θα πάει στο Survivor. Μόλις ενημερώθηκε του το είπε και τον ενημέρωσε ότι θα πάει στον Άγιο Δομίνικο γιατί δεν της δίνει τη διατροφή για τα παιδιά. Του έχει κάνει αγωγή τον Ιανουάριο του 2020. Το δικαστήριο δεν έγινε λόγω covid και περίμενε 1,5 χρόνο να της δώσει τη διατροφή και του έδωσε την επιμέλεια των παιδιών».

Τέλος, η κα Σταυρούλα αποκάλυψε: «Το διάστημα που ήταν χωρισμένη η Σοφία φρόντιζε τα παιδιά της και εμένα και τον παππού. Της δόθηκε η ευκαιρία με τον Άγιο Δομίνικο».

https://streamable.com/bmwirp