Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του James και η άγνωστη επικοινωνία με την οικογένειά του
Reality TV

Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του James και η άγνωστη επικοινωνία με την οικογένειά του

Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του James και η άγνωστη επικοινωνία με την οικογένειά του

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η οικειοθελής αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor. Ο δημοφιλής παίκτης της Μπλε Ομάδας αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και το παρασκήνιο αυτής της απόφασής είναι πλούσιο.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, όλα ξεκίνησαν από το επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού που άλλαξε τα δεδομένα και οδήγησε στο να ανατραπεί και η ροή του προγράμματος, καθώς η αποχώρηση του James οδήγησε στην ακύρωση της αποχώρησης μετά από ψηφοφορία ενός ακόμη παίκτη από τους μπλε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η απόφαση του James ανακοινώθηκε μετά την ενημέρωση των παικτών για την παράσταση του ριάλιτι επιβίωσης ως 17 Ιουλίου. Αν και ο ΣΚΑΪ δεν είχε ανακοινώσει επίσημα πότε θα γίνει ο τελικός του παιχνιδιού, η παράτασή του για λίγο ακόμη έφερε αλλαγές στην παραλία. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί πρότεινε στους παίκτες να κάνει μια αύξηση στις αμοιβές τους, έγινε διαπραγμάτευση, αλλά ο James ζήτησε ένα άλλο ποσό για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και τελικά δεν φάνηκε να τα βρήκε με την παραγωγή. Σε αυτό ίσως να συνέβαλε και στο γεγονός, ότι ο James ήθελε να επιστρέψει στο νησί του, τη Ρόδο για την τουριστική περίοδο.

Ακόμη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το λάθος της παραγωγής ήταν η επικοινωνία με την οικογένεια του με στόχο να τον μεταπείσουν. Ο James φαίνεται πως επικοινώνησε με την οικογένειά του και αυτό ενίσχυσε τελικά την απόφασή του να αποχωρήσει.

Η ανάρτηση του αδελφού του James

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του αδελφού του James στα social media που αναφέρει: «Μετά την ανακοίνωση ότι το παιχνίδι θα συνεχιστεί για έναν ακόμη μήνα ο James αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Τα χρήματα δεν αγοράζουν τα πάντα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για εσένα. Θα τα πούμε σύντομα».

Ακόμη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως χθες μίλησε με την οικογένειά του και ήταν ταραγμένος. Έκλαιγε και δεν ήταν καλά. Και αυτό που είπε τελικά ότι είχε αρχίσει να διαταράσσεται η ψυχική του υγεία ισχύει.

https://streamable.com/kla5pu