Survivor -Τριαντάφυλλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση και η αποκάλυψη για Σάκη – Μαριαλένα
Reality TV

Survivor -Τριαντάφυλλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση και η αποκάλυψη για Σάκη – Μαριαλένα

Survivor -Τριαντάφυλλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση και η αποκάλυψη για Σάκη – Μαριαλένα

«Εγώ βλέπω δυο παιδιά που έχουν σχέση»

Την πρώτη του συνέντευξη, λίγο μετά την αποχώρηση από το Survivor έδωσε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου. Ο Ντάφυ που ήταν 11 φορές προτεινόμενος προς αποχώρηση μίλησε για όλα όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης, το στοίχημα με τον πεθερό και τη γυναίκα του, τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας, αλλά και όσα ψιθύρισε στο αυτί του Μπάρτζη, λίγο πριν την αποχώρησή του από την παραλία.

«Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ καλά. Πέρασα όμορφα σε αυτό το ταξίδι και χαρές και λύπες», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και αποκάλυψε: «Είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα πολλά κιλά, έχασα 21 κιλά».

Η απόφαση να πάει στο Survivor

Για την απόφασή του να πάει στο Survivor είπε: «Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα πάω στο Survivor μου είπε “είσαι τρελός; Τι θα κάνεις εκεί;”. Ο πεθερός μου έλεγε ότι θα μείνω 10 μέρες. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς μπάνιο, τα πέντε γεύματα και το γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος έλεγα “Θεέ μου ας κάτσω μια εβδομάδα ακόμη για να μην χάσω το στοίχημα”».

Η γυναίκα του και ο γιος του

Και συνέχισε: «Έχω μια καταπληκτική γυναίκα. Ένα κορίτσι με χιούμορ. Έχω μια γιατρίνα της ζωής μου που με ξέρει 15 χρόνια», ενώ δήλωσε με χιούμορ πως μετά το έπαθλο στο οριεντάλ «θα φάει πολύ ξύλο».

«Μόλις δω τη γυναίκα μου και το παιδί μου θα τους κάνω μια σφιχτή αγκαλιά», είπε έπειτα ο Ντάφυ και αποκάλυψε: «Τρία χρόνια έκανε για να την ρίξω και να της δώσω ένα φιλί. Η Δήμητρα δεν ήθελε κάποιον σαν εμένα, που είμαι τραγουδιστής στη νύχτα και υπάρχουν πειρασμοί».

Αναφερόμενος στον γιο του είπε: «Ο γιος μου είναι όλη μου η ζωή. Είναι η αγάπη μου η μεγάλη. Κοιμόμαστε μαζί και είναι το φιλαράκι μου. Από εδώ και πέρα να ξέρει ο Νικόλας ότι δεν θα φύγω μακριά του» και αποκάλυψε πως του φέρνει ενθύμια από τον Άγιο Δομίνικο.

Το ειδύλλιο Σάκη – Μαριαλένας

Μιλώντας για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας είπε: «Είχαν δυο χρόνια σχέσης. Υπάρχει κάτι ωραίο και δυνατό. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι. Υπάρχει αληθινή αγάπη. Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Αγαπιούνται τα παιδιά. Είναι και οι δυο καψούρια, αλλά ο Σάκης έκανε πολλά για τη Μαριαλένα» και συμπλήρωσε: .«Ο Σάκης μου είχε πει ότι την έβλεπε σοβαρά, ότι ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί της και ότι θέλει να κάνει παιδί μαζί της. Τις τα έχει πει αυτά, αλλά εκείνη κρατούσε μια άμυνα».

Και δήλωσε με χιούμορ: «Αν βγω έξω ο Λιβάνης μπορεί να με δείρει κάποια στιγμή. Μου είχε πει πριν να πάμε στο Survivor να την προσέχω. Τι να προσέχω τώρα εγώ; Όταν μπήκε ο Σάκης ήμουν στην άλλη ομάδα και όταν πήγα στην  ομάδα τους, είχαν έρθει ήδη πολύ κοντά. Με τον Λιβάνη είχε σχέση έναν μήνα με τον Σάκη είχε σχέση δυο χρόνια. Θες να είναι μαζί; Βλέπω δυο παιδιά που έχουν σχέση».

Τι είπε στον Νίκο Μπάρτζη;

Αναφερόμενος στον Νίκος Μπάρτζη είπε: «Τι να πω για τον Νίκο Μπάρτζη; Χάρηκαν όλοι που έφυγε ο Νίκος και εγώ πήγα στο αυτί του και του είπα “Ρε κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ. Κάτσε να τους το πάρεις γιατί χαίρονται που φεύγεις».

Και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα ήταν ένα, ο Ντάφυ έπρεπε να φύγει. Εγώ δεν θα έφευγα ποτέ, όσο κι αν πεινούσα, όσο κι αν μου έλειπε η οικογένειά μου, γιατί σεβόμουν τον κόσμο που έστελνε τα sms. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι».

Ακόμη, για τον Τζέιμς Καφετζή είπε: «Τον Τζέιμς τον συμπαθούσα και σαν παίκτη και πάντα μου άρεσε. Και όταν ήταν στις δύσκολές του μου ζητούσε να του τραγουδήσω για να ηρεμήσει. Και πήγαινα πάνω του που ήταν ξαπλωμένος και τραγουδούσα».

Τέλος, ο Ντάφυ δήλωσε ενθουσιασμένος που ξεπέρασε το ρεκόρ του Ντάνου στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση είπε: «Εντάξει Ντάφυς – Ντάνος, κοντά είμαστε».

https://streamable.com/ttfim8