Survivor: Υπόθεση των Amigos η 3η ασυλία – Αυτός είναι ο νικητής
Reality TV

Survivor: Υπόθεση των Amigos η 3η ασυλία – Αυτός είναι ο νικητής

Survivor: Υπόθεση των Amigos η 3η ασυλία – Αυτός είναι ο νικητής

Έπεσαν κορμιά για το κολιέ

Σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης που περιλάμβανε και πισίνα στο κέντρο του, οι παίκτες του Survivor αγωνίστηκαν για την 3η ασυλία η οποία θα τους έδινε την ευκαιρία να υποδείξουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Άπαντες ήθελαν να φτάσουν στον επιθυμητό στόχο για να βγουν από τη δύσκολη θέση να ψηφιστούν και κυρίως οι «μπλε», που τις δύο προηγούμενες ημέρες είδαν τον Σάκη και τη Μαριαλένα να κερδίζουν τις δύο πρώτες ασυλίες.

Εκτός της ασυλίας, τον νικητή και ακόμα τρεις παίκτες της επιλογής του, περίμενε ένα κολατσιό αλλά και η εμπειρία του zip line.

https://streamable.com/9ei7wi

Η Καρολίνα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που κράτησαν και τις 3 ζωές τους, συγκριτικά με τους υπόλοιπους, ωστόσο στη μεταξύ τους αναμέτρηση νικητής ήταν ο Ασημακόπουλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε τον Κόρομι και τον πέταξε εκτός από τη διεκδίκηση, ενώ το ίδιο έκανε και η Μαριαλένα κόντρα στην Ελένη.

Η Μαριαλένα πέταξε εκτός τον Σάκη, ενώ ο Ασημακόπουλος τη νίκησε και την άφησε εκτός διεκδίκησης της ασυλίας.

https://streamable.com/kpnusv

Ο Ηλίας κέρδισε την Καρολίνα και αντιμετώπισε στον τελικό τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Νικητής της 3ης ασυλίας ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να πάρει μαζί του στο έπαθλο την Καρολίνα, τον Ασημακόπουλο και τον Κόρομι, αφήνοντας πίσω την Ελένη.

https://streamable.com/efg7b4