Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Reality TV

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στον τάκο μαζί με την Άννα Μαρία

Συμβούλιο με ψηφοφορία είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την μπλε ομάδα να βρίσκεται ξανά στη δύσκολη θέση, καθώς έχασε με 10-4 στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας από την κόκκινη ομάδα.

Οι «μπλε» οι οποίοι έβγαλαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία, κλήθηκαν να ψηφίσουν και δεύτερο συμπαίκτη τους, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, με την ασυλία, να υποδείξει τον τρίτο.

Η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε τον Αλέξη Παππά ότι «πούλησε» τον αγώνα, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν ισχύει. Ο Αλέξης είπε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να μη ρίξει τις βολές του, ενώ πέταξε το μπαλάκι στον Τζέιμς Καφετζή.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε με την Ελευθερία να ψηφίζει τον Τζέιμς, όπως και ο Σάκης Κατσούλης. Ο Νίκος ψήφισε την Ελευθερία και ο Αλέξης Παππάς τον Τζέιμς.

Ως εκ τούτου, η ψηφοφορία έδειξε τον Τζέιμς Καφετζή ως τον δεύτερο υποψήφιο. Με τη σειρά του, ο Νίκος Μπάρτζης, με το κολιέ της ατομικής ασυλίας υπέδειξε τη Χριστίνα.

https://streamable.com/l3755x

Μετά την απόφαση του Νίκου, η ένταση ανέβηκε ανάμεσα στην μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς και τον Νίκο να την κατηγορούν ότι έκανε δουλειές στην καλύβα, ενώ από την άλλη έλεγε ότι ζαλίζεται.

«Είμαι το θύμα για να μην φύγουν τα άλλα δύο παιδιά. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου πει για την υγεία μου το παραμικρό», είπε η Χριστίνα και ξέσπασε σε κλάματα.

https://streamable.com/rw4m6y