Suvivor: Ξέσπασε ο Καλίδης για το κλεμμένο λάδι – «Ντροπή τους, δεν ήμουν κλέφτης ποτέ»
Reality TV

Suvivor: Ξέσπασε ο Καλίδης για το κλεμμένο λάδι – «Ντροπή τους, δεν ήμουν κλέφτης ποτέ»

Suvivor: Ξέσπασε ο Καλίδης για το κλεμμένο λάδι – «Ντροπή τους, δεν ήμουν κλέφτης ποτέ»

Ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος και αναρωτήθηκε αν κάποιος «φύτεψε» το λάδι στην καλύβα για να τον ενοχοποιήσει

Χαμός επικράτησε στο συμβούλιο του Survivor, με το κλεμμένο λάδι που βρέθηκε στην αυτοσχέδια καλύβα που είχε φτιάξει ο Πάνος Καλίδης, όσο βρισκόταν στην ομάδα των «Διάσημων».

Η κόκκινη ομάδα, μετά από πολλές συζητήσεις αποφάσισε να αποκαλύψει το εύρημα στο συμβούλιο, με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει το γεγονός.

«Κάποια στιγμή ψάχναμε λάδι για να κάνουμε πιτάκια και δεν είχαμε και λάδι και δυστυχώς ο Πάνος το έκρυψε. Ή το έπαιρνε από τις προμήθειες ή το βρήκε, που δύσκολα θα μπορούσε να βρει», είπε ο Τριαντάφυλλος και αναφέρθηκε και στο σκηνικό με την Κάτια Ταραμπάνκο και το ρύζι που έτρωγαν μαζί.

Η Ασημίνα πήρε τον λόγο και εξήγησε τι συνέβη με το λάδι που βρήκε.

«Το συζητήσαμε αρκετά πριν το φέρουμε στο συμβούλιο, δεν το κάναμε εν βρασμώ ψυχής. Ο λόγος που είπαμε να το συζητήσουμε είναι ότι δεν ήταν όλοι παρόντες. Είναι και μέλη που είναι στην αντίπαλη ομάδα. Δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε στην άκρη, δεν έχουμε το δικαίωμα. Αν δεν μπορούμε να είμαστε αξιοπρεπείς για εμάς, να είμαστε για αυτούς που αντιπροσωπεύουμε στην κοινωνία, γιατί είμαστε πρότυπα», είπε από την πλευρά του ο  Περικλής Κονδυλάτος.

«Ντροπή τους που το έχουν σίγουρο. Δεν έκλεψα ποτέ λάδι. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι. Για  το λάδι ήταν υπεύθυνος κάποιος κάθε βδομάδα. Την εβδομάδα που χάθηκε το λάδι νομίζω ήταν η Κάτια. Την επόμενη είπα να μπω εγώ υπεύθυνος που ξέρω. Το πήρα εγώ και είχαμε περίσσεμα. Ντροπή τους, κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ. Να ορκιστούν στα παιδιά τους αν βρήκαν στην καλύβα τους λάδι», είπε ο Πάνος Καλίδης και συνέχισε, κατηγορώντας τον Τριαντάφυλλο ότι τον στοχοποιεί:

«Πού ξέρω εγώ αν έβαλαν λάδι στην καλύβα μου για να με ενοχοποιήσουν».

https://streamable.com/g0dk1d

«Αν η αλήθεια πονάει τότε είναι ντροπή μου και ντροπή μας», είπε ο Ντάφυ και πήρε τον λόγο η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία τόνισε ότι μόνο μια φορά υπήρχε θέμα με το λάδι, όταν η Κάτια μαγείρεψε μόνη της ρύζι και το έφαγε μαζί με τον Πάνο Καλίδη.

«Έγινε πολλές μέρες πριν και το συζητάγαμε για το αν πρέπει να το φέρουμε στο συμβούλιο. Το βάλαμε να δούμε αν είναι για τη φωτιά, είδαμε ότι δεν παίρνει και το δοκιμάσαμε», τόνισε η Ασημίνα.

«Ήταν λάδι μαγειρέματος και πάθαμε σοκ», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι το λάδι παίρνει φωτιά. «Όταν θες να πεις μια αλήθεια, συνήθως ορκίζεσαι Τριαντάφυλλε», του είπε ο Νίκος με τον Ντάφυ να ορκίζεται.

«Είχα βρει λάδι κινητήρα για να κάνω καντηλάκια. Ήταν μια μικρή ποσότητα μέσα σε μπουκάλι κινητήρα», είπε ο Πάνος Καλίδης και η Ασημίνα παραδέχτηκε ότι ήταν μπουκάλι κινητήρα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε ότι ήξερε ότι υπήρχε αυτό το μπουκάλι και ζήτησε από τους «κόκκινους» να το φέρουν στο συμβούλιο. «Ό,τι και να μου φέρουν έχω πέσει θύμα», είπε ο Πάνος Καλίδης και συνέχισε: «Δεν έχω κλέψει λάδι. Μιλάω πολιτισμένα, αν ήμουν έξω δεν ξέρω τι θα γινόταν. Δεν θέλω να κοιτάξω καν από την άλλη πλευρά. Κάποιος με μισεί πολύ από την απέναντι ομάδα; Έβαλε λάδι κάποιος στο μπουκάλι κινητήρα; Δεν ξέρω».

https://streamable.com/o5jy5j

Το θέμα του ρυζιού επανήλθε στο προσκήνιο, με τη μπλε ομάδα να μετράει κουταλιές στο συμβούλιο. Ο Γιώργος Κοψιδάς ζήτησε τη συγνώμη που είχε πει ότι θα κάνει και είπε ότι θα δώσει το ρύζι και τις φακές που του αναλογούν, ωστόσο οι «μπλε» δεν το δέχτηκαν.

Ο Πάνος Καλίδης περίμενε την στήριξη από τον Τριαντάφυλλο, που γνωρίζονταν και εκτός παιχνιδιού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το ανέφερε στο συμβούλιο, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στον Ντάφυ ότι δεν λέει μόνο αλήθειες.

Ο Πάνος ζήτησε η παραγωγή να καταστρέψει την καλύβα του, η παραγωγή δεν το δέχτηκε, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός είπε ότι αν ο τραγουδιστής θέλει μπορεί να πάει στην παραλία των «κόκκινων» και να την καταστρέψει εκείνος. Κάτι τέτοιο δεν το δέχτηκαν οι «κόκκινοι».

https://streamable.com/2680a5