Συγκινήθηκε η Άνδρη Θεοδότου: «‘Εχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο. Μου έχει στοιχίσει»
Νέα

Συγκινήθηκε η Άνδρη Θεοδότου: «‘Εχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο. Μου έχει στοιχίσει»

Συγκινήθηκε η Άνδρη Θεοδότου: «‘Εχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο. Μου έχει στοιχίσει»

Τι αποκάλυψε στη Νάντια Κοντογεώργη;

Καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλερτ» ήταν σήμερα η Άνδρη Θεοδότου που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον εκκεντρικό ρόλο της Σύλβιας Σοφοκλέους.

«Η σειρά μετρά πέντε χρόνια. Τελειώνουμε την Παρασκευή. Έχουμε το τελευταίο γύρισμα», είπε αρχικά η Άνδρη Θεοδότου και αποκάλυψε για τον τηλεοπτικό της ρόλο: «Ο ρόλος μου άρχισε ως αρνητικός ρόλος για τη σειρά και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τον στηρίξω και σιγά σιγά η Σύλβια Σοφοκλέους εξελίχθηκε σε μια ξεχωριστή περσόνα».

Για τη συνεργασία της με το ίδρυμα ΠΑΙ.Δ.Υ. και τη φιλανθρωπική της δράση σε αυτό είπε: «Ήταν γερή εμπειρία. Θέλει σθένος για να μπορείς να μπεις στη διαδικασία και είσαι με αυτών τον τρόπο κοντά στα παιδιά. Αυτός ο σύλλογος έγινε από μαμάδες που είχαν απώλειες παιδιών. Είχα βοηθήσει σε αυτό για λίγο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί. Θα ήθελα να έχω πάρα πολλά παιδιά και προτίμησα να διοχετεύσω αυτήν την ενέργεια στα παιδιά των άλλων».

Η Ανδρή Θεοδότου μίλησε στη συνέχεια για τον σκύλο της Όλιβερ με τον οποίο πρωταγωνίστησε στα stray stories και ανέφερε: «Τα αγαπώ πολύ τα ζώα. Βρήκαν τον Όλιβερ στα σκουπίδια με τα πέντε αδέλφια του. Υιοθετήθηκαν όλα και εμείς πήραμε το προτελευταίο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στους γονείς  της και συγκινήθηκε που δεν έχει μπορέσει να τους συναντήσει εδώ και 1,5 χρόνο: «Έχω να κατέβω στην Κύπρο δυο χρόνια περίπου. Έχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο λόγω της κατάστασης. Ευτυχώς στην καραντίνα δούλευα και δεν το πολύ έζησα. Μου στοίχησε πολύ η έλλειψη επικοινωνίας με τους γονείς μου. Λέω ότι θα τους δω σύντομα».

Τέλος, για τον αγαπημένο της Δημήτρη είπε: «Μοιράζομαι τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που είναι πολύ πιο χαρούμενος από εμένα. Μου δίνει ισορροπίες στη ζωή μου και μάλλον του δίνω κι εγώ κάτι. Είναι προτεραιότητα η οικογένειά μας και ακόμη και στις δυσκολίες δεν τα παρατάμε. Δεν βάζουμε τη δουλειά μας πάνω από όλα».

https://streamable.com/5foctr