Συνεδριάζει το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για Κιμούλη και Χαϊκάλη
Ελλάδα

Συνεδριάζει το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για Κιμούλη και Χαϊκάλη

Συνεδριάζει το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για Κιμούλη και Χαϊκάλη

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Μετά την πρώτη συνεδρίαση του πειθαρχικού του ΣΕΗ για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που κατήγγειλαν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έγινε τώρα δεύτερη συνεδρίαση για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Ευτυχείτε» την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος ο φάκελος με τις καταγγελίες και θα πρέπει να προσέλθουν στο ΣΕΗ για να το παραλάβουν οι ίδιοι οι ηθοποιοί ή οι δικηγόροι τους.

Ακόμη, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως οι περισσότερες καταγγελίες έχουν γίνει για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που έχουν καταγγείλει και οι: Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου. Μέχρι στιγμής οι επίσημες καταγγελίες είναι επτά, με τέσσερις ακόμη γυναίκες να έχουν πάει σε δικηγόρο και να έχουν κάνει τις καταγγελίες.

Τέλος, στην περίπτωση της καταγγελίας της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λάμπρη, οι κοπέλες έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους και φθάνουν τις 19 χωρίς να έχουν κινηθεί ακόμη νομικά εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

https://streamable.com/c99eh9