Σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα: Μοιραία Πάθη και Επικίνδυνα Λάθη
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα: Μοιραία Πάθη και Επικίνδυνα Λάθη

Σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα: Μοιραία Πάθη και Επικίνδυνα Λάθη

Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στον έρωτα και το χρήμα!

Αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα ζητήματα καρδιάς, το σεξ, την αγάπη και τα ερωτικά μας κεκτημένα! Ωστόσο, θα υπάρξει και ζήλια, λάθη, τοξικές συμπεριφορές και ερωτικά παιχνίδια εξουσίας!

Επιπλέον σήμερα (28/1), ψάχνουμε τρόπους να αυξήσουμε το εισόδημα μας, ορισμένες φορές όμως με υπερβολή, απληστία και ρίσκο!

Προσοχή πρέπει να δείξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του 3ου δεκαημέρου, ενώ οι ευνοημένοι από την όψη αυτή, θα είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς και ενδυναμώνεις την κοινωνική σου εικόνα και να πετύχεις στην καριέρα! Όχι ωστόσο, στα παρορμητικά λάθη σε δουλειά, οικογένεια, έρωτα και χρήμα!

ΤΑΥΡΟΣ
Αποδεσμεύεσαι από το παρελθόν, πετυχαίνεις στόχους, γοητεύεις και κερδίζεις μέσα από επαφές και συζητήσεις! Πετυχαίνεις ερωτικούς και οικονομικούς στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ίσως υποκύψεις σε ένα απαγορευμένο έρωτα λόγω πάθους ή να διεκδικήσεις εξουσία στην σχέση σου, λόγω ζήλιας! Εκμεταλλεύσου την οικονομική εύνοια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είσαι δεσμευμένος καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις μία νέα, αν είσαι ελεύθερος! Μην καυγαδίζεις χωρίς λόγο ωστόσο και μην παρασύρεσαι σε λάθος ή τοξικούς έρωτες!

ΛΕΩΝ
Παίρνεις ικανοποίηση μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και κάνεις γοητευτικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Φρόντισε την ξεκούραση σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήνεις ελεύθερα τα συναισθήματα σου και την γοητεία σου και έχεις μόνο κατακτήσεις και επιτυχίες στον έρωτα! Ζεις το πάθος!

ΖΥΓΟΣ
Απέφυγε ερωτικά πισωγυρίσματα λόγω πάθους και προσπάθησε να εξομαλύνεις οικογενειακές σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πετυχαίνεις σημαντικούς στόχους μέσα από ερωτικές- και όχι μόνο- επικοινωνίες και πείθεις εύκολα για αυτά που θες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς ξανά να αποκτήσεις την σιγουριά σου στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον οικονομικό! Μην ζηλεύεις και καταπιέζεις, χωρίς λόγο την σχέση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι δυναμικός και γοητευτικός και μπορείς εύκολα πλέον να εκπληρώσεις όλες τις επιθυμίες σου, σε έρωτα και χρήμα, αρκεί να μην πέσεις σε λάθη και εγωιστικές συμπεριφορές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεπερνάς παρελθοντικές δυσκολίες αλλά προκαλείς νέες, αφού παρασύρεσαι σε παρασκηνιακούς και παράνομες έρωτες!

ΙΧΘΥΣ
Λες αυτό που θες, δεν φοβάσαι τις συνέπειες! Δέξου την βοήθεια των φίλων σου!