Σύνοδος Ερμή με Δία (5/3): Χαρούμενες εξελίξεις και τύχη
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Ερμή με Δία (5/3): Χαρούμενες εξελίξεις και τύχη

Σύνοδος Ερμή με Δία (5/3): Χαρούμενες εξελίξεις και τύχη

Ο Ερμής και ο Δίας συναντιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου

Ο Ερμής και ο Δίας, στο ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζουν Σύνοδο την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021. Η θετική αυτή όψη, είναι ιδιαίτερα ευεργετική για κάθε είδους επικοινωνίες και επαφές και ιδιαίτερα βοηθητική στην εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων.

Επίσης, είναι η ιδανική εποχή για σημαντικές επικοινωνίες και συμφωνίες, για τις οποίες ανυπομονούμε καιρό. Κάθε κίνηση μας χαρακτηρίζεται από θετικότητα και αισιοδοξία, ευστοχία και αποτελεσματικότητα.

Η όψη Συνόδου Ερμή-Δία ευνοεί περισσότερο τα ζώδια και ωροσκόπους Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και ιδιαίτερα εκείνους του τέλους του 2ου δεκαημέρου, αλλά και τα ζώδια και ωροσκόπους του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Οι προβλέψεις των ζωδίων από το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με τους φίλους και με κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, ευνοείται. Οποιαδήποτε συζήτηση, που αφορά τον φιλικό σου κύκλο, είναι απόλυτα αποτελεσματική. Προσπάθησε να τα πεις με όσους περισσότερούς φίλους μπορείς και να εκμεταλλευτείς την όψη αυτή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ικανότητα σου για θετικές επαγγελματικές συζητήσεις, πετυχημένες συμφωνίες και ορθές διαπραγματεύσεις στο τομέα της καριέρας, είναι τώρα αδιαμφισβήτητη και αν το θελήσεις, μπορείς να κερδίσεις πολλές διακρίσεις και επαίνους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι η καλύτερη περίοδος για να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη για κοινωνικές επαφές και συζητήσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου, για κάθε σου στόχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναγνώριση των συναισθημάτων σου και η βαθιά επισκόπηση της ζωής σε βοηθούν σε κάθε σου δραστηριότητα. Ο αισθηματικός, ο οικονομικός και ο σεξουαλικός τομέας ευνοείται από την όψη και κάθε σου κίνηση σε αυτούς τους τομείς αποδεικνύεται σωστή.

ΛΕΩΝ

Η καλύτερη περίοδος να επιδιώξεις να κερδίσεις αυτά που θες σε σχέσεις και συνεργασίες. Η σχέση με το σύντροφο εξομαλύνεται, αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται και μία νέα σχέση, όπως επίσης παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία σε σημαντικές συνεργασίες μπορούν τώρα να λυθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες σου και η επιμέλεια σου στο χώρο της εργασίας είναι αξιοθαύμαστες! Η απόδοση σου και η επικοινωνία με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σε βοηθήσουν πολύ να πετύχεις σε αυτά που επιθυμείς. Καλή εποχή για να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου.

ΖΥΓΟΣ

Το ταλέντο σου στο φλερτ φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και η επικοινωνία με το σύντροφο θα ανεβάσει τον έρωτα σας σε άλλο επίπεδο. Εκμεταλλεύσου την τύχη που είναι με το μέρος σου, όσο μπορείς! Με την σύνοδο Ερμή – Δία θα υπάρξουν ξαφνικές ερωτικές επικοινωνίες και εξομολογήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικογενειακές σχέσεις συσφίγγονται και εξομαλύνονται και η επικοινωνία με τους οικείους σου είναι καλύτερη. Οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνεις ή πρωτοβουλία πάρεις όσον αφορά το σπίτι, στέφεται με επιτυχία. Αλλαγές μέσα στο σπίτι ή μετακομίσεις ευνοούνται τώρα. Πιθανόν να έχεις μήνυμα, από ένα άτομο που έχεις καιρό να μιλήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ιδέες στο κεφάλι σου πέφτουν βροχή και οφείλεις να τις υλοποιήσεις όλες! Έντονη διανοητικότητα και οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα ευνοείται σημαντικά. Πρωτοτύπησε εκφράζοντας το μυαλό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεις λύσεις και παίρνεις αποφάσεις που ευνοούν τον οικονομικό τομέα. Αποδεικνύεις την αξία σου και βελτιώνεις τον αισθηματικό τομέα χρησιμοποιώντας την συζήτηση ως μέσο. Η στρατηγική σου ικανότητα είναι αυτή που σε οδηγεί σε ορθές μόνο διαπραγματεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι εύγλωττος και επικοινωνιακός. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τα γεγονότα και τους ανθρώπους είναι απόλυτα σωστός και εποικοδομητικός. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα από τον τρόπο που εκφράζεσαι τώρα, οπότε μίλα ελεύθερα και όπως επιθυμείς. Είσαι απίστευτα τυχερός!

ΙΧΘΥΣ

Η ενδοσκοπική μελέτη του εαυτού σου είναι τώρα, πιο κατανοητή και ξεκάθαρη. Αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις ανάγκες σου και τι κινήσεις πρέπει να κάνεις αργότερα για να τις ικανοποιήσεις. Εμπιστεύσου άφοβα το ένστικτο σου και μυστικές συζητήσεις ευνοούνται.