Σύνοδος Ήλιου με Δία: Τύχη Μεγαλειώδης
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Ήλιου με Δία: Τύχη Μεγαλειώδης

Σύνοδος Ήλιου με Δία: Τύχη Μεγαλειώδης

Άπλετη τύχη, ευημερία και εύνοια! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Ήλιος και ο Δίας στον Υδροχόο, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, μας δίνει την μεγάλη ευκαιρία για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων μας.

Η Μεγαλειώδης Σύνοδος αυτή, μας ωθεί να αρπάξουμε σημαντικές ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν, να εκμεταλλευτούμε τυχερές συγκυρίες και να υλοποιήσουμε επιτέλους τα σχέδια μας!

Απολαμβάνουμε τύχη! Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαήμερου!

Οι προβλέψεις των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται θετικές αλλαγές και εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους, τις επιθυμίες και κυρίως το φιλικό σου περιβάλλον. Οι φίλοι τώρα μπορεί να σε βοηθήσουν σημαντικά και οι σχέσεις σας ενδυναμώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Θετικές εξελίξεις και αναγνώριση να περιμένεις, στον τομέα της καριέρας! Είσαι ουσιαστικά γοητευτικός, ικανός και βελτιώνεις την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η τύχη σε βοηθάει να επεκταθείς σε ό,τι επιθυμείς και να πετύχεις στόχους! Εύνοια έχεις σε επαφές, γνωριμίες και επικοινωνίες. Αισιοδοξείς και πάλι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εύνοια σε οικονομικό τομέα αλλά και στην ερωτική σου ζωή! Πάθος, ερωτισμός και εκπλήρωση επιθυμιών! Καταφέρνεις να διευθετήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ: Αν είσαι ελεύθερος ίσως βρεις τώρα, το άλλο σου μισό! Μεγάλη ευκαιρία να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σου για να βελτιώσετε την σχέση σας, αν είσαι δεσμευμένος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δραστηριοποιήσου εποικοδομητικά στην εργασία σου και η τύχη θα σε βοηθήσει, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και επιτυχία! Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και εσύ ομορφαίνεις!

ΖΥΓΟΣ: Ετοιμάσου για λάμψη, τύχη, κατακτήσεις, απολαύσεις, έρωτα και δημιουργικότητα. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. θα έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση, στον ερωτικό τομέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υλοποιείς με επιτυχία σχέδια που σχετίζονται με σπίτι και οικογένεια! Επιπλέον ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν, ευνοούνται και διορθώνονται, ακόμα κι αν πρόκειται για έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, συζητήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες. Πολλές οι ευκαιρίες για νέες συναρπαστικές γνωριμίες και φλερτ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θετικές αλλαγές να περιμένεις στα οικονομικά σου, αλλά και τύχη στα αισθηματικά σου! Νιώθεις σιγουριά, ηρεμία και η χαμένη σου αυτοεκτίμηση, επιστρέφει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλεύσου στο έπακρο την τύχη σου, αναγνωρίζοντας γεγονότα και καταστάσεις που θα σου ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους σε κάθε τομέα της ζωής σου! Μόνο θετικές εξελίξεις και επιτυχία, σε κάθε σου επιθυμία και στόχο, θα έχεις!

ΙΧΘΥΣ: Απαλλάσσεσαι από αρνητικές σκέψεις και κακή διάθεση και μπορείς να νιώσεις και πάλι, ικανοποιημένος από την ζωή σου! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και ίσως μία παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, να σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.