Σύνταγμα: Απειλές κατά του Νίκου Κοκλώνη, της Κατερίνας Καινούργιου και του Καλίδη από τον «άγγελο του Θεού»
Ελλάδα

Σύνταγμα: Απειλές κατά του Νίκου Κοκλώνη, της Κατερίνας Καινούργιου και του Καλίδη από τον «άγγελο του Θεού»

Σύνταγμα: Απειλές κατά του Νίκου Κοκλώνη, της Κατερίνας Καινούργιου και του Καλίδη από τον «άγγελο του Θεού»

Ο άνδρας που προκάλεσε ταραχή τα ξημερώματα στο Σύνταγμα, είχε προαναγγείλει τη δράση του

Πανικός επικράτησε για περίπου δύο ώρες τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν στο Σύνταγμα, εμφανίστηκε ένας άνδρας με μια καραμπίνα και απειλούσε να πυροβολήσει, θέλοντας να καταλάβει τη Βουλή και να κάνει πραξικόπημα.

Ο ένοπλος πήγε περίπου στις 3 τα ξημερώματα στον μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κρατώντας μια καραμπίνα και ένα πανό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός, να απομακρυνθούν οι Εύζωνες και να αποκλειστεί η περιοχή από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο κατέφτασε ειδική μονάδα των ΕΚΑΜ μαζί με διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ για να τον πείσουν να παραδοθεί, όμως ο άνδρας για 90 λεπτά ήταν ανένδοτος και σύμφωνα με πληροφορίες εκτόξευε ύβρεις κατά βουλευτών.

Το περιστατικό έληξε περίπου στις 5 το πρωί, όταν μάλιστα άνοιξε η κυκλοφορία και επέστρεψαν οι Εύζωνες στις θέσεις τους.

Πριν από το σκηνικό, ο άνδρας, ο οποίος αυτοαποκαλείται «άγγελος του Θεού» και «βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου», είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία είχε προαναγγείλει την επίθεση, ενώ ανάμεσα σε αυτά που έγραφε απειλούσε και celebrities, πέρα από πολιτκούς, όπως τον Νίκο Κοκλώνη, την Κατερίνα Καινούργιου και πιθανότατα τον Πάνο Καλίδη.

«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Βλαστος Σπυριδων. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμενος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελεις, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονια.

Μόλις πεθανω θα γίνει σεισμός αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονησετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφαλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγη Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστες, αναρχικοι, ρομα, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορευω την εξοδο τους απο την χωρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιαρης είναι δεξί χέρι του βασιλια συλλαμβανονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστουν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλωνης και ο καλιδης θέλανε να τρολαρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία συνταγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο θεος και θα σας γ@@σω ολους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλοπιτα από τον Θεό για ασεβεια τιμωρήθηκε με θάνατο.», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Είμαι ο άγγελος του Θεού» φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν μετά από μια μεγάλη επιχείρηση να τον ακινητοποιήσουν. Ο άνδρας οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δείτε φωτογραφίες του