Τα αξέχαστα εορταστικά επεισόδια των θρυλικών σειρών του Mega
Νέα

Τα αξέχαστα εορταστικά επεισόδια των θρυλικών σειρών του Mega

Τα αξέχαστα εορταστικά επεισόδια των θρυλικών σειρών του Mega

Τα εορταστικά των «Αυθαίρετων», του «Δις εξαμαρτείν», οι «Τρεις Χάριτες», «Εμείς και Εμείς» και «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς», είναι μερικές μόνο από τις σειρές που τίμησαν τις γιορτές

«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και λατρεύτηκε από το κοινό, επιστρέφουν με τη μετάδοση του χριστουγεννιάτικου και του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου τους την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου αντίστοιχα, στις 21.00.

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων», το 1991, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 και ξαναζούν μαζί μας τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις.

Με αφορμή την επιστροφή των «Απαράδεκτων» η εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» συγκέντρωσε εορταστικά επεισόδια από σίριαλ του MEGA που άφησαν εποχή.

Τα εορταστικά των «Αυθαίρετων», του «Δις εξαμαρτείν», οι «Τρεις Χάριτες», «Εμείς και Εμείς» και «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς», είναι μερικές μόνο από τις σειρές που τίμησαν τις γιορτές και κράτησαν παρέα στους τηλεθεατές με ξεχωριστά εορταστικά επεισόδια.