«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Αυλαία για φέτος – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν;
Νέα

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Αυλαία για φέτος – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν;

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Αυλαία για φέτος – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν;

Η σειρά επανέρχεται για να μας μεταφέρει στα 80s

Μ’ ένα συναρπαστικό επεισόδιο ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η σειρά όπως είναι ήδη γνωστό έχει πάρει το «πράσινο φως« και ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο με καινούργια επεισόδια γεμάτα χιούμορ, νοσταλγία, νέες περιπέτειες, όνειρα, επιθυμίες, αλλά και πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Μάλιστα τη νέα σεζόν θα μας ξεναγήσει στα ανατρεπτικά 80s όπου και θα βρούμε τους ήρωές της ξανά.

Το τελευταίο επεισόδιο για φέτος θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022, στις 23:00 και θα έχει θέμα… τη Eurovision!

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Επεισόδιο 39ο: «Τσάρλι Τσάπλιν»

Η άνοιξη του 1978 φέρνει ανατροπές και αλλαγές στην οικογένεια. Ο Δημήτρης κι η Νανά είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν το γάμο τους να βαλτώσει και πάνε διακοπές οι δυο τους. Η Ελπίδα παίρνει τη γενναία απόφαση να αποστασιοποιηθεί από την ηθοποιία και τις πίκρες της και πιάνει δουλειά στην καφετέρια.

Ο Αντώνης εξελίσσεται ραγδαία στην εφημερίδα. Ο Λούης δεν μπορεί να ξεπεράσει την ήττα απ’ την απόρριψη της Έλα, τη στιγμή που εκείνη δείχνει με όλους τους τρόπους την προτίμησή της στον Άγγελο.

Το μόνο που δεν λέει να διορθωθεί, είναι η σχέση Μαίρης και Στέλιου. Όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να τους μονιάσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι.

Κυρίως η Μαίρη, που βλέπει και το ατελιέ της να κινδυνεύει μετά την αποχώρηση του Ντένη. Η Ερμιόνη ανησυχεί για το μέλλον της σχέσης Στέλιου και Μαίρης, αλλά περισσότερο για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας της, που, όμως, την κρύβει επιμελώς απ’ όλους. Κι όλα αυτά, ενώ η χώρα ζει στους ρυθμούς της Eurovision, που αυτή τη χρονιά τιμά τον Τσάρλι Τσάπλιν.

Οι φωτογραφίες από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου

Σ’ έναν καταπράσινο χώρο, στο σπίτι της οικογένειας Αντωνοπούλου, όπου έγιναν τα γυρίσματα του τελευταίου για φέτος επεισοδίου, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές από τα «Καλύτερα μας χρόνια» έζησαν όμορφες στιγμές που κατέγραψε η κάμερα, και μας έδωσαν μια… πρόγευση απ’ όσα -ακόμη πιο συναρπαστικά- θα παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν.

Και, φυσικά, την υπόσχεση ότι «Τα καλύτερά μας χρόνια» θα τα ζήσουμε ξανά στην ΕΡΤ1 μαζί με την αγαπημένη μας οικογένεια στη γνώριμη γειτονιά στου Γκύζη και όχι μόνο…

Απολαύστε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το τελευταίο γύρισμα για φέτος…

Ο σκηνοθέτης Νίκος Κρητικός

Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαίρη)

Μελέτης Ηλίας (Στέλιος)

Δημήτρης Καπουράνης (Αντώνης)

Μιχάλης Οικονόμου (Δημήτρης)

Εριφύλλη Κιτζόγλου (Ελπίδα)

Νατάσα Ασίκη (Πελαγία), Υβόννη Μαλτέζου (Ερμιόνη)

Ερρίκος Λίτσης (κυρ Νίκος)

Γιάννης Δρακόπουλος (παπα-Θόδωρας)