Τάκης Σαγιώρ για Δάκη: «Ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον»
Ελλάδα

Τάκης Σαγιώρ για Δάκη: «Ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον»

Τάκης Σαγιώρ για Δάκη: «Ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον»

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

Μάχη με τον καρκίνο δίνει τα τελευταία τρία χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης, η οποίος αυτό το διάστημα παλεύει για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους και συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, το προηγούμενο διάστημα νοσηλεύτηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει σπίτι του και προσπαθεί από εκεί να κρατηθεί στη ζωή.

Ο στενός φίλος του Δάκη και χορογράφος Τάκης Σαγιώρ, μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει χάσει κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον. Στη συνέχεια βέβαια διέγραψε την ανάρτηση αυτή.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! Βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!! Ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του “πολλά χρόνια συνεργάτης του” και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!

Το τηλέφωνο του “έχει αλλάξει νούμερο” το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! Κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! Ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!! Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!!

Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.