Τάκης Ζαχαράτος: «Με το φευγιό του μπαμπά μου, αισθάνθηκα ότι έγινα ο ιδανικός πατέρας για μένα»
Ελλάδα

Τάκης Ζαχαράτος: «Με το φευγιό του μπαμπά μου, αισθάνθηκα ότι έγινα ο ιδανικός πατέρας για μένα»

Τάκης Ζαχαράτος: «Με το φευγιό του μπαμπά μου, αισθάνθηκα ότι έγινα ο ιδανικός πατέρας για μένα»

Ο ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος, σε μία συνέντευξη που προβλήθηκε στη σημερινή εκπομπή.

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του, ενώ είπε πράγματα που ενδεχομένως και να μην είχες ακούσει ξανά για εκείνον μέχρι σήμερα.

Ο showman μίλησε για τη ζωή του, τον καλλιτεχνικό χώρο, την κριτική που δέχεται κατά καιρούς, και την σάτιρα.

«Όταν βλέπω κάποιον στενοχωρημένο και στον δρόμο, θέλω να πάω να βγάλω τη συννεφιά από πάνω του. Μοιάζω πολύ στον μπαμπά μου, ήταν συγκλονιστικός καλλιτέχνης, σιδηρουργός.

Ο μπαμπάς μου πεταγόταν τη νύχτα, έλεγε “το βρήκα” και σημείωνε σε ένα μπλοκάκι που είχε στο κομοδίνο. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει ένα μαγνητοφωνάκι και μόλις του έρχεται κάτι, το λέει», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Πώς υποδέχεται την έμπνευση που έχει και τις ιδέες που του έρχονται;

«Συνήθως γράφω τα κείμενα μου με το μαγείρεμα. ανακατεύω τα φασολάκια και συνεχίζω. Με τρελαίνει να πλένω πιάτα, ηρεμεί το κεφάλι μου. Λέω λόγια, αφήνω το πιάτο.

Μπορεί να μου έρχεται κάτι και να πετάγομαι τη νύχτα, ή στην τουαλέτα ή όταν κάνω ντους. Είμαι ανοιχτός στην κριτική και δεν μου αρέσουν τα πολλά καλά λόγια. Ο πιο αυστηρός κριτής στη δουλειά μου είναι ο εαυτός μου, πάντα βρίσκω κάτι.

Τελευταία μου λέω και “μπράβο”, με παραδέχομαι και μου επιτρέπω να κάνω και λάθη. Το θεωρώ ανέντιμο όταν κάποιος δεν είναι μπροστά να λες άλλα και όταν έρθει να πεις άλλα.

Η θέση μου δεν είναι να προσβάλλω κάποιον ποτέ. Η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι το οποίο μπορεί να γυρίσει και να σε μαχαιρώσει ή μπορεί να μαχαιρώσεις κάποιον άλλον», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στους γονείς του, αλλά και στην αγάπη του στις γυναίκες.

«Ενώ η μαμά μου έφυγε πολύ ξαφνικά, είχα προλάβει να εκδηλώσω την αγάπη μου, να πούμε αυτά που θέλαμε. Με τον μπαμπά μου επίσης.

Συνειδητοποίησα ποσό υποστηρικτικός ήταν ο μπαμπάς μου μαζί μου, όπως και η μητέρα μου.

Με έναν μαγικό τρόπο, με το φευγιό του μπαμπά μου, αισθάνθηκα ότι έγινα ο ιδανικός πατέρας για μένα», είπε για τους γονείς του.

Δείτε όσα είπε αναλυτικά παρακάτω: