Ταμίλα Κουλίεβα: «Έχω βιώσει άσχημη συμπεριφορά από γυναίκα»
Νέα

Ταμίλα Κουλίεβα: «Έχω βιώσει άσχημη συμπεριφορά από γυναίκα»

Ταμίλα Κουλίεβα: «Έχω βιώσει άσχημη συμπεριφορά από γυναίκα»

Το περιστατικό που της συνέβη πριν από λίγα χρόνια στο θέατρο

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα και μίλησε για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον καλλιτεχνικό χώρο και τη βία που έχει υποστεί από γυναίκα στον εργασιακό χώρο. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον κορονοϊό.

«Όταν ξεκίνησε η καραντίνα πήγα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Ταλίν για την πρεμιέρα της ταινίας μου. Πήγα για Πρωτοχρονιά στη Μόσχα, όπου και έμεινα δυο μήνες και πέρασα τον κορονοϊό. Έκανα τεστ και βγήκε θετικό και στην αρχή έπαθα σοκ, αλλά ήταν και καλό γιατί γνώρισα το σύστημα Υγείας της Ρωσίας», αποκάλυψε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Αναφερόμενη στο οργισμένο μήνυμα του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τον Λιβαθινό και τη «Ρώσικη Σχολή» είπε: «Η Ρώσικη Σχολή δεν νομίζω ότι χρειάζεται από εμένα κάποια στήριξη γιατί τη χρησιμοποιούν όλες οι χώρες. Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη μιλήσαμε στο τηλέφωνο και καταλαβαίνω την αντίδρασή του και ότι τον πήρε ο θυμός, επειδή έχει βιώσει μια εμπειρία που τον κυνηγά ακόμη. Η Ρώσικη Σχολή δεν διδάσκει τέτοιες συμπεριφορές. Διδάσκει να είναι ένας άνθρωπος των Τεχνών, καλλιεργημένος και να είσαι Άνθρωπος».

Και συνέχισε για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο: «Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους. Το να πω ότι δεν έχει συμβεί σε εμένα δεν λέει πολλά, γιατί έχει συμβεί δίπλα μου. Είμαι στο πλάι των ανθρώπων που βγήκαν και είπαν τις εμπειρίες τους. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως αυτοί οι άνθρωποι που έχουν καταπιαστεί με έργα για την εξουσία, δεν μπορούν να την ελέγξουν».

Για τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε: «Είναι δύσκολο να απομονώσω κάποιο περιστατικό. Ο Κιμούλης θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός και ίσως και απόλυτος».

Ενώ, προχώρησε και σε μια προσωπική αποκάλυψη αναφέροντας: «Ξέρετε η βία δεν φορά πάντα παντελόνια, αλλά και φούστα. Θυμάμαι ένα περιστατικό που θα μπορούσα να το κατατάξω στην κατηγορία bullying που μου έχει συμβεί. Ο τρόπος που το αντιμετώπισα θεωρώ πως ήταν καλός για όλον το θίασο… Υπήρξε πριν από μερικά χρόνια μια κακή συμπεριφορά γυναίκας προς εμένα. Ήμουν αυτό που ήμουν και μπόρεσα να το αντιμετωπίσω και μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι αντιδρούν έτσι. Έχει τύχει να φύγω και από πρόβα γιατί μου ύψωσαν φωνή».

https://streamable.com/huj4p3