Τάνια Μπρεάζου: «Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή μου»
Νέα

Τάνια Μπρεάζου: «Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή μου»

Τάνια Μπρεάζου: «Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή μου»

Η καριέρα και οι στιγμές που τη σημάδεψαν

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, καθώς μόλις 22 ετών, η Τάνια Μπρεάζου, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη φωνή της.

«Το Your Face Sound Familiar ήταν πάρα πολύ δύσκολο αλλά είναι μια εμπειρία που δε θα ξαναπεράσεις στη ζωή σου. Σου μένει, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Περισσότερο μου άρεσε να μιμούμαι τη φωνή», είπε στην εκπομπή MEGA STAR και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Αντώνη Δημητριάδη.

«Είμαι χαρούμενη, αλλά ακόμα πιο χαρούμενη που θα βγούμε ξανά στην σκηνή. Το “Ακατάλληλες σκηνές” είναι το καινούργιο μου single και είναι ένα καλοκαιρινό κομμάτι».

Η Τάνια Μπρεάζου σπουδάζει βυζαντινή μουσική, ενώ έγινε γνωστή στο κοινό από το X-FACTOR, το οποίο φέτος θα προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA.

«Αγάπησα τη βυζαντινή μουσική, με βοηθήσει παντού, είναι η βάση όλων. Ξεκίνησα από το X-FACTOR, είχα άγνοια κίνδυνου. Ξαφνικά είδα αγάπη και το είδα πιο σοβαρά. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να δείξεις το ταλέντο σου».

Φέτος θα συμμετέχει και στα Madwalk στο πλευρό της Σήλιας Κριθαριώτη. «Είμαι ενθουσιασμένη, θα είναι το πρώτο μου Madwalk. Είναι τιμή που θα είμαι με τη Σήλιας Κριθαριώτη».

Το πιο ντροπιαστικό πράγμα που της έχει συμβεί στη σκηνή είναι να της βγει το τακούνι. Δεν έχει κάνει κάτι που να έχει μετανιώσει, ενώ έχει βγει ραντεβού με θαυμαστή της και ήταν ωραία. Το πιο ακραίο που έχει κάνει θαυμαστής της είναι να πάει κάτω από το σπίτι της.