Τάνια Μπρεάζου: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Ηλία Μπόγδανο
Ελλάδα

Τάνια Μπρεάζου: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Ηλία Μπόγδανο

Τάνια Μπρεάζου: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Ηλία Μπόγδανο

Και ο Θανάσης Αλευράς αποκαλύπτει πως σταματά το θέατρο

Στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και μίλησε με τους πρωταγωνιστές του σόου μεταμορφώσεων.

Αρχικά ο Θανάσης Αλευράς προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη και δήλωσε on camera ότι σταματά το θέατρο. «Με το θέατρο θα υπάρξει μια αποχή για να ξαναδούμε τα πράγματα. Είναι δική μου πολύ προσωπική ανάγκη για να ξεκουραστώ με τη ρουτίνα του θεάτρου που κάνω για περισσότερο από 20 χρόνια. Θέλω να ξεκουράσω το μυαλό μου, τα μέσα μου και να ασχοληθώ με άλλα πράγματα που μου δίνουν χαρά. Αν ξανανιώσω την ανάγκη εδώ είναι το θέατρο και θα το ξανακάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα αναφέρθηκε στον ρόλο του πατέρα και στην οικογένειά του: «Όταν μιλάμε για αγάπη σίγουρα αλλάζει η σχέση του ζευγαριού. Όταν βλέπω τη γυναίκα μου να αντιμετωπίζει με αυτήν την ωριμότητα το παιδί μου, η σχέση μας αλλάζει. Δεν ήξερα ότι θέλω να είμαι καλός μπαμπάς και ότι θα έβαζα στην άκρη τον εαυτό μου και θα έδινα όλο μου το είναι στο παιδί».

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν και η Τάνια Μπρεάζου που μίλησε για τη σχέση της με τον Ηλία Μπόγδανο και τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν έρθει πιο κοντά: «Δεν είχα σχέση με τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Ηλίας είναι ένα πολύ καλό παιδί κάναμε όλοι μαζί παρέα πέρσι, οπότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

https://streamable.com/u97ctx