Τάσος Κωστής: «Δεν μπορώ ούτε το όνομα του Λιγνάδη να λέω»
Ελλάδα

Τάσος Κωστής: «Δεν μπορώ ούτε το όνομα του Λιγνάδη να λέω»

Τάσος Κωστής: «Δεν μπορώ ούτε το όνομα του Λιγνάδη να λέω»

Μίλησε έξω από τα δόντια ο ηθοποιός

Για τον διαχωρισμό εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων και το ελληνικό #metoo και συγκεκριμένα τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

«Στο θέατρο, αν διώξεις ηθοποιός θα πρέπει να κατεβάσεις την παράσταση. Όπως εγώ δεν κάνω θέατρο από άποψη, γιατί είμαι στις ευαίσθητες ομάδες, δεν θέλω να μπαίνω σε κόσμο πολύ, πρέπει να είμαστε υπέθυνοι», δήλωσε μεταξύ άλλων και απάντησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Είχε μια συμπεριφορά αλλά δεν το περιμέναμε αυτό. Δεν είμαστε στις πρόβες όλοι από πίσω. Μπροστά μας τέτοιο πράγμα δεν είχε συμβεί. Αυτά πρέπει να τα λένε εκείνη τη στιγμή. Όχι μόνο για τον Φιλιππίδης, αλλά και για τον Λιγνάδη που ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω.

Πρέπει να τα αντιμετωπίσουν εκείνη τη στιγμή που συμβαίνει. Μη φοβάστε ότι θα χάσετε. Να κερδίσετε έχετε, αξιοπρέπεια και ψυχική δύναμη. Κρεμάσαμε δύο ανθρώπους, οι υπόλοιποι; Γιατί δεν μιλάνε και για τις άλλες δουλειές;».

Για το ότι ο Λιγνάδης πραγματοποιεί θεατρικές παραστάσεις στις φυλακές: «Πάντα γίνονταν, κάτι πρέπει να κάνουν κι αυτοί. Και τι έγινε; Και πρώτα έκανε θέατρο και έκανε και όλα τα άλλα».

Για το ότι ο Παύλος Χαϊκάλης συμμετέχει σε θεατρική παράσταση με τον Γιάννης Φλωρινιώτη: «Δεν κάνει έγκλημα. Δουλεύει για να ζήσει. Το ότι είχε μια κακή συμπεριφορά δεν θα τον σκοτώσουμε τον άνθρωπο».