Τάσος Ξιαρχό: «Φοβόμουν να βγω από το σπίτι για να μη φάω ξύλο» – Παρέμβαση Κοκλώνη: «Είσαι για εμένα αυτός που έμπαινε μπροστά και υπερασπιζόταν τους ανθρώπους»
Νέα

Τάσος Ξιαρχό: «Φοβόμουν να βγω από το σπίτι για να μη φάω ξύλο» – Παρέμβαση Κοκλώνη: «Είσαι για εμένα αυτός που έμπαινε μπροστά και υπερασπιζόταν τους ανθρώπους»

Τάσος Ξιαρχό: «Φοβόμουν να βγω από το σπίτι για να μη φάω ξύλο» – Παρέμβαση Κοκλώνη: «Είσαι για εμένα αυτός που έμπαινε μπροστά και υπερασπιζόταν τους ανθρώπους»

Ποια τραγουδίστρια τον πλήγωσε με τη συμπεριφορά της;

Στο πλατό της «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει δημόσια για το ατυχές περιστατικό που προκάλεσε σάλο και τον ίδιο να φτάσει μέχρι την απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο γνωστός χορογράφος, εμφανώς μετανιωμένος, αναφέρθηκε στη σκληρή κριτική που δέχτηκε τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από δημοσιογράφους και παρουσιαστές.

Παράλληλα, στον αέρα της εκπομπής βγήκες και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί για την ανάρτηση που έκανε για τον Τάσο και το γεγονός ότι σοκαρίστηκε, καθώς δεν πίστευε ότι ο άνθρωπος που γνώριζε, ήταν εκείνος που ανέβασε αυτό το βίντεο.

«Δεν θα γύρναγα τον χρόνο πίσω ώστε να μη συμβεί. Όλα είναι μαθήματα ζωής. Ίσως από το λάθος το δικό μου μάθουν κι άλλοι άνθρωποι. Το ότι έκανα μια λάθος επιλογή είναι ένα μεγάλο μάθημα. Εκείνη η μέρα ήταν δύσκολη μέρα και πολύ πιεστική, έκατσα λοιπόν, ήπια λίγο παραπάνω και με αυτή τη χαλαρότητα, έγινε το λάθος. Δεν το κατάλαβα ότι είναι τόσο σοβαρό. Έχω υποστεί bullying επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Μετά ήθελα να το χαλαρώσω το πράγμα και το χειροτέρεψα», τόνισε.

Για τη Δανάη Μπάρκα: «Είχα πιει χάπια και είπα να γράψω αυτό που βίωσα. Υπήρχε ένα κειμενάκι πριν από αυτό με τη Δανάη Μπάρκα που δεν το είχα πει εγώ. Απλά σβήστηκε το κειμενάκι και έμεινε αυτό. Ποτέ δεν είχα θέμα με τα παραπάνω κιλά. Μετά την απόπειρα δολοφονίας έψαχνα άλλοθι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Δανάη Μπάρκα, δεν ήταν δικά μου λόγια».

«Η τηλεόραση είναι ένα μέσο για να βελτιωνόμαστε. Πολλοί από αυτούς που είναι στην τηλεόραση τη χρησιμοποιούν για να πατήσουν επί πτωμάτων και να ανέβουν παραπάνω. Περιμένουν τις κακές στιγμές. Ένας δημοσιογράφος μπορεί να πει τη γνώμη του αλλά μέχρι εκεί, όχι να κάνει λαϊκό δικαστήριο, είναι εξευτελιστικό αυτό. Είδα μερικές εκπομπές που προσέγγισαν το θέμα με ευαισθησία, είδα άλλους να κάνουν την καμπάνια του ριγέ και μετά μου έστελναν και μου έλεγαν “συγγνώμη που το έκανα, μου είπαν να το κάνω”», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό

Για τη συνάντηση με τη Μέρι: «Ήρθε σπίτι μου και αράξαμε. Ήταν κάμερες από κάτω από το σπίτι και είπε ότι αν η Μέρι θέλει να το δημοσιοποιήσουμε κάτι θα το κάνει εκείνη. Όταν ήρθε της είπε αν θέλει κάτι να πιει, μου είπε όχι. Μου είπε ότι δεν θέλει τίποτα και να αράξουμε. Μιλήσαμε σαν δύο φίλοι, πήγε πολύ ομαλά και όμορφα. Στην αρχή ήμασταν σφιγμένοι αλλά μετά χαλαρώσαμε, γελάσαμε. Μου είπε κάποια στιγμή “γιατί δεν ήρθες εκείνη την ώρα να μου το πεις, να μου πεις βγάλε την μπλούζα αυτή, δεν σου πάει”. Της είπα ότι έχει δίκιο».

«Έχω μετανιώσει πάρα πολύ, αλλά πρέπει την ώρα που μετανιώνεις να το αφήνεις. Πρέπει να κάνεις πράξεις. Αν μπορέσουμε να το λύσουμε οι δυο μας, δεν μπορεί να ανακατεύονται οι άλλοι. Λαμβάνει μηνύματα που της λένε γιατί δεν μου έκανε μήνυση και ότι έπρεπε να πεθάνω», πρόσθεσε.

Όσο για τους ανθρώπους που τον πλήγωσαν μετά από το περιστατικό: «Όταν περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους και ζεις μαζί τους και φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο και όχι απλά να μη σου στέλνουν ένα μήνυμα, αλλά να σου γυρνάνε την πλάτη και να σε κρίνουν περισσότερο, ενώ τους έχεις δώσει την καρδιά σου, για εμένα είναι ξεκαθάρισμα. Με πλήγωσε πολύ η Κόνι Μεταξά. Δεν μου έστειλε καν αν είμαι καλά. Ό, τι και να έχω κάνει, το χειρότερο πράγμα, μπορεί να μου “φταις, αλλά είσαι καλά;”. Δεν έκανα από κακία, το έκανα από αφέλεια, είμαι λίγο βλάκας ορισμένες στιγμές».

Παρέμβαση Κοκλώνη

Ο ιδιοκτήτης της Barking Well και παρουσιαστής του J2US, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τάσο Ξιαρχό και είχε τοποθετηθεί εξ’ αρχής για το θέμα, θέλησε να μιλήσει on air με τον Τάσο Ξιαρχό και να ξεκαθαρίσει.

«Για εμένα, όπως το έχω πει κι άλλες φορές, είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη δουλειά του και με την εκκεντρικότητά του να τον θαυμάζουμε. Όταν είδα την ανάρτησή του πειράχτηκα, όχι μόνο γιατί ήταν λάθος, γιατί εγώ ξέρω τον Τάσο που είναι πολέμιος σε αυτά και υπερασπίζεται τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα. Αυτόν είχα ζήσει, αυτόν ήξερα. Δεν πίστευα ποτέ ότι το έχεις κάνει εσύ. Γι αυτό ήμουν έντονος. Αν ήταν άλλος μπορεί να μην έμπαινα στη διαδικασία αυτή. Εγώ πόνεσα, όπως και η Δανάη Μπάρκα , γιατί εσύ ήσουν και είσαι για εμένα, αυτός που έμπαινες μπροστά και δεν άφηνες κανέναν να μιλήσει ρατσιστικά για κανέναν. Αυτό με σόκαρε.

Σοκαρίστηκα και για τη δήλωση για τη Δανάη. Όταν σε είδα και πήγες στην κοπέλα είπα ότι θα το αφήσω εκεί. Είναι χάλια, είναι άθλιο, είναι απαράδεκτος, αλλά δεν πρέπει να μηδενίσουμε κανέναν και ούτε να λιθοβολούμε έναν άνθρωπο που ζητάει συγγνώμη. Να αφήσουμε το παρελθόν και να πάμε μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι έχω μετανιώσει. Αισθάνομαι άσχημα και για τον Τάσο και για την κοπέλα. Ας πετάξουμε από πάνω μας το μίσος. Με αγάπη και γέλιο να πηγαίνουμε μπροστά. Ψηλοί, κοντοί, χοντροί, γκέι, straight, δεν έχει καμία σχέση. Να είσαι καλά με εσένα, τα υπόλοιπα είναι πολύ παλιακά», του είπε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι δυο τους ήταν να συνεργαστούν και στο φετινό J2US, ωστόσο τελικά δεν προέκυψε.

Ο Τάσος Ξιαρχό τόνισε ότι έκλεισαν πολλές πόρτες μετά το περιστατικό με τη Μέρι. «Η κολλητή μου ήταν δίπλα μου, δεν με άφησε στιγμή. Με τη Μέρι είπαμε να βγούμε να πιούμε μια μπύρα την  άλλη βδομάδα. Μέχρι τώρα φοβόμουν να βγω από το σπίτι μη φάω ξύλο. Βγήκα χθες βράδυ και δεν ένιωσα καθόλου βία και κακή κριτική».