Τάσος Ξιαρχό: Συζητά για δική του εκπομπή σε συνεργασία με τη Barking Well Media
featured

Τάσος Ξιαρχό: Συζητά για δική του εκπομπή σε συνεργασία με τη Barking Well Media

Τάσος Ξιαρχό: Συζητά για δική του εκπομπή σε συνεργασία με τη Barking Well Media

Τι είπε και για την αποχώρησή του από «Τη Φάρμα» και τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από «Τη Φάρμα», αλλά και στην απόφασή του να μην συμμετέχει τελικά στο Survivor, αν και το όνομά του είχε συζητηθεί πολύ για το ριάλιτι επιβίωσης. Ο γνωστός χορογράφος, μάλιστα αναφέρθηκε και σε μια δική του εκπομπή που ετοιμάζει σε συνεργασία με τη Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

«Για να μην πήγα στο Survivor θα υπήρχε λόγος. Θα ήθελα να πάω πάρα πολύ αλλά συνέβησαν πράγματα στο διάστημα που δεν πήγα τα οποία δεν θα γίνονταν στη ζωή μου αν πήγαινα», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

«Ο λόγος που δεν ήθελα να πάω στο Survivor, και καλώς τελικά δεν πήγα, είναι ότι από κει πέρα βγαίνεις μισητός. Ο Τριαντάφυλλος στο J2US μου έλεγε πάντα, “Τάσο ό,τι θέλεις εσύ” και ο Αλέξης Παππάς είναι ένας τύπος που αλλιώς τον ήξερα και αλλιώς φάνηκε μετά. Ρόλοι είναι όλα αυτά. Ο Παππάς δεν κάνει έναν, αλλά πολλούς ρόλους και τους κάνει καλά», πρόσθεσε ο γνωστός χορογράφος.

«Για “τη Φάρμα”, το μόνο που σκέφτομαι, είναι πως θα μπορούσα να κάτσω παραπάνω και να πάρω και άλλα χρήματα. Αλλά δεν μπορώ να δίνω τον εαυτό μου για τα χρήματα», ανέφερε στη συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο νέο κύκλο του Dancing with the stars στο STAR με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, αλλά και το ενεδχόμενο να τον δούμε σε ένα νέο project: «Συζητάω για ένα καινούργιο project μιας εκπομπής που θέλω να κάνω με την BarkingWell Media του Νίκου Κοκλώνη. Το συζητήσαμε με την εταιρεία και τους άρεσε πολύ και μέσα στον μήνα θα ξεκινήσουμε και τα γυρίσματα. Οπότε θα με δείτε σε κάτι δικό μου σε μια απογευματική Σαββατοκυριακάτικη εκπομπή».

https://streamable.com/xxw7kk