Τάσος Τρύφωνος: «Είχα κάνει συναντήσεις για το The Chase»
Νέα

Τάσος Τρύφωνος: «Είχα κάνει συναντήσεις για το The Chase»

Τάσος Τρύφωνος: «Είχα κάνει συναντήσεις για το The Chase»

Ποιον ζηλεύει ο παρουσιαστής;

Φάρσα στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό μεσημεράκι» έκανε ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό και κάθισε στο πλάι του παρουσιαστή για μια γρήγορη συζήτηση.

Ο Τάσος Τρύφωνος ξεκαθάρισε ότι ο «Αδύναμος Κρίκος» θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι τον Ιούνιο και αποκάλυψε ότι είχε συναντήσεις για το The Chase του MEGA.

«Στην Αγγλία επαναφέρουν τον “Αδύναμο Κρίκο” με άντρα παρουσιαστή για πρώτη φορά. Έστειλα στον Άγγλο υπεύθυνο και του είπα ότι αν θέλει μερικές συμβουλές, πες του να με πάρει», είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με το Big Brother και το The Chase:

«Για κάποιον λόγο είμαι πάντα στις σκέψεις του ΣΚΑΪ για το Big Brother, αλλά μόλις ξεκινούσε ο Αδύναμος Κρίκος και δεν ήξερα που μου παν τα τέσσερα. Ήταν αυτό, ήταν το “Τετ α τετ” στην Κύπρο και άλλα… Ισχύει ότι μου πρότειναν να παρουσιάσω το The Chase, κάναμε και ραντεβού αλλά για τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο “Κρίκος” θα παίζεται μέχρι τον Ιούνιο του 2022 κανονικά. Όταν το άλλο κανάλι αποφάσισε ότι το ήθελε το The Chase πιο γρήγορα δεν γινόταν. Τη Μαρία Μπεκατώρου τη θεωρώ χαρισματικό κορίτσι».

Ο Τάσος Τρύφωνος, πριν ξεκινήσει τον «Αδύναμο Κρίκο» του είχε ζητηθεί να προτείνει ποια τηλεπαιχνίδια θα ήθελε να παρουσιασεί, μεταξύ αυτών και τον «Εκατομμυριούχο». «Γρηγόρη σε ζηλεύω για τον “Εκατομμυριούχο”», είπε χαρακτηριστικά.