Τάσος Τρύφωνος: Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Big Brother;
Νέα

Τάσος Τρύφωνος: Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Big Brother;

Τάσος Τρύφωνος: Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Big Brother;

Όλα όσα είπε στο «Πάμε Δανάη!»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα ο Τάσος Τρύφωνος και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», αλλά και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τον επόμενο κύκλο του Big Brother στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας αρχικά για τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» ανέφερε ότι οι αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του ποικίλουν και ακούει συνήθως χιουμοριστικά σχόλια. Υπάρχουν όμως και τα αρνητικά που τον ρωτούν «πως μπορεί να είναι τόσο προσβλητικός με τον κόσμο».

«Νιώθω σαν να κάνω ένα stand up comedy show στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τρύφωνος.

Για το Big Brother ανέφερε: «Έχει γίνει μια βολιδοσκόπηση για το Big Brother, Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Για να γίνει πρόταση θα πρέπει να αποφασίσεις κι εσύ αν θέλεις να το κάνεις. Μου είχε γίνει και πέρσι πρόταση, που δεν είναι γνωστό. Τότε ήμουν στις αρχές του “Κρίκου” και είχα άγχος και αρνήθηκα αμέσως. Τώρα που έγινε και πάλι η κρούση το ξανασκέφτομαι και το αναλύω, γιατί το πρόβλημα είναι το πρόγραμμά μου που είναι φορτωμένο».

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι μπορώ να κάνω αρκετά. Δεν προλαβαίνω να δω τα ριάλιτι. Διαβάζω τι συμβαίνει σε αυτά στα sites».

https://streamable.com/zo2ao1

«Τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτι είναι αυτά που ο κόσμος δεν βρίσκει πολύ στις διεθνείς πλατφόρμες και γι’ αυτό τα κανάλια επενδύουν πολύ σε αυτά», ανέφερε στη συνέχεια και αποκάλυψε πως μια από τις αγαπημένες του εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση είναι το «Μουσικό Κουτί».

Τέλος, αναφερόμενος στα τηλεοπτικά του όνειρα, ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και θα ήθελε να κάνει το The Voice.

https://streamable.com/li4i1s