Τάσος Χαλκιάς: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κάτι. Όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες»
featured

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κάτι. Όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες»

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κάτι. Όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες»

Όσα είπε για τις καταγγελίες στο θέατρο και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα περιστατικά κακοποίησης.

«Γνωρίζουμε λίγο έως πολύ είπες. Αλλά αυτό το λίγο ή πολύ είναι το θέμα. Δεν γνωρίζεις αν είναι λίγο ή πολύ. Γνωρίζεις αν ξέρεις τι έχει συμβεί. Και αν σιωπήσεις έχεις ένα μέρος της ευθύνης.

Διττές προσωπικότητες υπάρχουν πάρα πολλές.  Άλλο είναι το φαίνεσθαι και άλλο το είναι. Όλοι έχουμε δύο χαρακτήρες.

Έχω εργαστεί σε χώρους όπως σε κάμπινγκ μιας εποχής πάρα πολύ δύσκολης και οι εμπειρίες δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κάτι ούτε για τον ίδιο μου τον εαυτό. Όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες. Όλοι έχουμε κάποιο ιερό και όσιο που αν σου θιγεί αυτό μπορεί να παρεκτραπείς. Εγώ έχω. Αν νιώσω ότι απειλείται η οικογένειά μου σε βαθμό κακουργήματος θα κακουργήσω πρώτος. Το λέω ανοιχτά».

«Εγώ στη σειρά θα έμπαινα έτσι κι αλλιώς. Με τον ρόλο που έχω τώρα, τον αδελφό του Πέτρου Φιλιππίδη. Απλώς ό,τι συνέβη πρόλαβε τον δικό μου ερχομό και επισπεύσθηκε. Δεν πήγα να καλύψω το κενό του Πέτρου» είπε για τον «Πλάτανο»

«Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια όταν άκουσα για τις καταγγελίες. Μετά προσπάθησα να το φιλτράρω. Και από κει και πέρα κάνω τεράστια υπομονή περιμένοντας ένα αποτέλεσμα καθώς έχει περάσει στη Δικαιοσύνη και ο,τιδήποτε άλλο αγγίζει τη σφαίρα του κουτσομπολιού».

«Δεν βλέπω καμία αλλαγή στο θέατρο μετά τις αποκαλύψεις. Η κοινωνία μπορεί να τιμωρήσει χειρότερα από τη Δικαιοσύνη. Στην κοινωνία είναι διάσπαρτη μία διάθεση για αυτούς τους ανθρώπους» είπε ακόμα.