Τάσος Χαλκιάς: Κατακεραυνώνει την Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει»
Νέα

Τάσος Χαλκιάς: Κατακεραυνώνει την Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει»

Τάσος Χαλκιάς: Κατακεραυνώνει την Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει»

Ο ηθοποιός έβγαλε από την εξίσωση των όσων είπε τρεις παρουσιάστριες

Συνέχεια στα όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής Love It και στην ένταση που υπήρξε μεταξύ του ίδιου και της Ιωάννας Μαλέσκου, έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν, αφήνοντάς τον να περιμένει μία ώρα, από ότι είχαν συμφωνήσει, για να βρει στον «αέρα».

«Σε τηλεοπτικές εκπομπές του πρωινού προς το μεσημέρι υπάρχει ένα ποικίλο μαγκαζίνο πληροφοριών με ένα κομμάτι που αφορά και τον πολιτισμό. Όταν όμως το αφήνεις τελευταίο θέμα για να κλείσεις μια εκπομπή, δεν μπορείς να το αφήνεις αν προλάβεις… Βεβαίως να δώσεις ένα αβάντζο 5 λεπτά, 10 λεπτά, το τέταρτο της ευγένειας, αλλά να περιμένω 35 με 40 λεπτά;

Για να βγεις εσύ στον αέρα το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην προλάβεις να πεις κάτι που αφορά τη δουλειά σου πόσο μάλλον άλλα θέματα εκτός δουλειάς, ε αυτό είναι ντροπή! Αν ακόμα υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν εκνευρισμένος από τον χρόνο που ανέμενα να βγω, οφείλεις σαν οικοδεσπότης να καλμάρεις τον καλεσμένο σου για να κάνεις μια ωραία συζήτηση μαζί του. Δεν τον εκνευρίζεις περισσότερο» είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς στο «Πρωινό» και συνέχισε:

«Παλιότερα αυτά τα πράγματα δεν υπήρχαν. Συγχωρέσατε με Ελένη, Φαίη, Ελεονώρα, μιλάω για τα πιο νέα κορίτσια δεν έχετε καμία σχέση με αυτά. Και το γνωρίζετε από μένα, οφείλω να το πω αυτό. Γιατί τα νέα κορίτσια πρέπει να μάθουν περισσότερο τι ακριβώς κάνουν, τι σημαίνει οικοδεσπότης μιας εκπομπής. Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει. Είναι δυνατόν να ξεκίνησα με το Λαβ Σόρρυ; Ήμουν ήδη 41 ετών, είχα ξεκινήσει 20 χρόνια.

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες μου έχει συμβεί δυο φορές, να πρέπει να περιμένω για να βγω σε μια εκπομπή. Δεν έχει σημασία το που. Ήταν μια εκπομπή του Open και μια του ΣΚΑΪ. Αυτά τα δύο κανάλια δεν ασχολούνται με τη μυθοπλασία. Δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς. Ταλαιπωρούν και εμάς και εκείνους», τόνισε ο ηθοποιός.