Τάσος Χαλκιάς: Στηρίζει τη Ζέτα Δούκα μετά την καταγγελία – Τι είπε για τον Γιώργο Κιμούλη
Ελλάδα

Τάσος Χαλκιάς: Στηρίζει τη Ζέτα Δούκα μετά την καταγγελία – Τι είπε για τον Γιώργο Κιμούλη

Τάσος Χαλκιάς: Στηρίζει τη Ζέτα Δούκα μετά την καταγγελία – Τι είπε για τον Γιώργο Κιμούλη

«Γνωρίζω εξαιρετικά πολλά πράγματα για τον χώρο»

Για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, τα χρήματα που έχει πάρει στο παρελθόν, αλλά και τις καταγγελίες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή Love It. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Γιώργο Κιμούλη, αναφέρθηκε στην καταγγελία για βία που έκανε η Ζέτα Δούκα.

«Έχω φύγει πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν με το “Κάτω Παρτάλι”. Προσωπικά δεν έχω πουλήσει ποτέ ο βλάκας τον εαυτό μου. Έβγαλα κάποια λεφτά με 16 και 18 ώρες δουλειάς, αλλά αυτά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φτιάξουν μια περιουσία», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Και συνέχισε: «Εννοείται ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση. Πού ήξερα εγώ να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου; Κάποια συνάδελφοι ασχολήθηκαν και με άλλα πράγματα πέρα από την υποκριτική, όπως η παρουσίαση και έβγαλαν χρήματα. Εγώ μετά το “Λαβ Σόρυ” όμως, πήρα καλά λεφτά. Φθάσαμε να πάρουμε 1 και 2 εκατομμύρια δραχμές το επεισόδιο».

Για τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε: «Έκανα ένα επεισόδιο για τη σειρά και έχουμε και ένα ακόμη που θα προβληθεί μετά από 36 επεισόδια, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για τις εξελίξεις. Ο Μάνος Βόσκαρης μπορεί να έχει και ένα καλό στοιχείο, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί».

Για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη και τη λεκτική και τη σωματική βία που αποκάλυψε είπε: «Δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω εξαιρετικά πολλά πράγματα για τον χώρο. Δεν ανήκω σε αυτούς, όμως, που θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν έναν άνθρωπο, όταν μια υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η Ζέτα Δούκα είναι ένας πραγματικά αγαπημένος άνθρωπος που μου αρέσει ο τρόπος ζωής της. Τόλμησε να κάνει κάτι και να μιλήσει για ένα περιστατικό που της συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Καλώς έκανε, κατά τη γνώμη μου και εύχομαι αν δέχτηκε αυτήν την κακοποίηση να δικαιωθεί, με τον τρόπο που πρέπει να δικαιωθεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος πρέπει να είναι στο θέατρο και άνθρωπος μαζί. Αν ισχύουν αυτά που ακούμε το δεύτερο συνθετικό δεν ισχύει. Άρα, να είστε πιο προσεχτικοί όταν αποκαλείτε κάποιον θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά».

Τέλος, στην ερώτηση αν κατά τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη είχε συναντήσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά είπε: «Δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που κάποιος θα τα θίξει και θα μείνουν ήσυχα. Το κάνω γνωστό αυτό».

https://streamable.com/n2k8z3