Τέμπη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής ανάμεσα στους τραυματίες
Αθλητικά

Τέμπη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής ανάμεσα στους τραυματίες

Τέμπη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής ανάμεσα στους τραυματίες

Το μήνυμα της Εμμανουέλας Κατζουράκη

Τυχερή μέσα στην ατυχία της είναι η παγκόσμια πρωταθλήτριας σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, η οποία ταξίδευε το βράδυ της Τρίτης με το «τρένο του τρόμου», το οποίο συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία.

Η 23χρονη αθλήτρια είναι ανάμεσα στους τραυματίες της τραγωδίας, η οποία έχει αφήσει πίσω της τουλάχιστον 36 νεκρούς και πάνω από 70 τραυματίες.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, η οποία εκτός από αθλήτρια είναι και φοιτήτρια της φαρμακευτικής σχολής, είναι καλά στη ζωή της, έχοντας μόνο μέρικά τραύματα, με τη μητέρα της να μιλά στο flashnews.gr τονίζοντας: «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά».

«Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο», είπε η μητέρα της αθλήτριας η οποία ταξιδεύει από τα Χανιά για να βρεθεί δίπλα στην κόρη της.

Η ίδια η Εμμανουέλα Κατζουράκη πραγματοποίησε μία ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάστασή της.