Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η… «χαλάστρα» που του είχε κάνει!
Πρωινές εκπομπές

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η… «χαλάστρα» που του είχε κάνει!

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η… «χαλάστρα» που του είχε κάνει!

Τι είχε πει η αείμνηστη ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, την Τρίτη, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και στη «Super Κατερίνα», εκτός από τον Γιώργο Ντάβλα και τη Χριστίνα Πολίτη που μίλησαν για εκείνον, ανάδειξαν και τη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσίασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου έλεγε χαρακτηριστικά ότι η μητέρα του τον είχε στείλει στα σύνορα για να τον απομακρύνει από κοντά της.

«Έχει μαζευτεί κόσμος να τον δει, τότε η Φρειδερίκη μας είχε χωρίσει και φτάνει ο θίασος και ανεβαίνω στο ξενοδοχείο που ήταν στην πλατεία και σαν κακό παιδί, βγήκα στο μπαλκόνι, χαμογέλασα, χαιρέτησα και του έκανα χαλάστρα. Όλοι έφυγαν, ήρθαν σε εμένα και έμεινε μόνος του ο Κωνσταντίνος», είχε δηλώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ, μίλησε και ο Γιώργος Ντάβλας.

«Τον γνώρισα 22 χρονών στο Λονδίνο. Είχε καλούς τρόπους, ήταν ευγενικός, είχε χιούμορ και σε έκανε να αισθάνεσαι άνετα. Αγαπούσε τόσο την Ελλάδα κι έκανε και τα παιδιά του να την αγαπάνε το ίδιο και να αισθάνονται Έλληνες», είπε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι θα υπάρξουν σίγουρα βασιλείς από όλη την Ευρώπη στο «τελευταίο αντίο».

Για τον τέως βασιλιά μίλησε και η Χριστίνα Πολίτη.

«Ήταν ένας πάρα πάρα πολύ συμπαθής άνθρωπος. Την εποχή πριν έρθει στην Ελλάδα και δεν είχε πολλές επαφές, του άρεσε να βλέπει Έλληνες και να μιλάει, να ακούει τη γνώμη μας και να μοιράζεται πράγματα. Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Με στεναχωρεί που ήταν τόσο παρεξηγημένος παλιά και είχαν μια άλλη εικόνα γι αυτόν. Ίσως δεν του δόθηκε η ευκαιρία μέσα από ανθρώπους να δείξει πραγματικά ποιος ήταν».