Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη για θέμα που φιλοξενεί το ΟΚ – «Του στέλνει μηνύματα που φαίνονται απειλητικά»
Ελλάδα

Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη για θέμα που φιλοξενεί το ΟΚ – «Του στέλνει μηνύματα που φαίνονται απειλητικά»

Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη για θέμα που φιλοξενεί το ΟΚ – «Του στέλνει μηνύματα που φαίνονται απειλητικά»

Τι αποκάλυψε η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ! Σόνια Καζόνι στο «Ευτυχείτε»

Τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» φέρεται να απειλεί η Τέτα Καμπουρέλη ζητώντας 50.000 ευρώ για μια φωτογραφία που φιλοξενείται στο τεύχος του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, της οποίας ο 58χρονος σύζυγος έχει προφυλακιστεί για το ριφιφί στο Ψυχικό,  ζήτησε από τον Νίκο Κοκλώνη να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της το ποσό των 50.000 ευρώ.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ο διάλογος με μηνύματα της Τέτας Καμπουρέλη με τον Νίκο Κοκλώνη, μηνύματα που ανέβασε και σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ενώ, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!, Σόνια Καζόνι, η οποία εξήγησε τι έχει συμβεί. «Στο τεύχος που βγαίνει το Σάββατο έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, σχετικά με το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κα Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει η ίδια κάποιες δηλώσεις.

Οι φωτογραφίες που υπάρχουν από το σπίτι της κα Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει πραγματικά άναυδοι» είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε πως το περιοδικό έχει επικοινωνήσει με το νομικό τμήμα της εταιρείας και δήλωσε πως όλοι οι άνθρωποι του ΟΚ! δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που η κα Καμπουρέλη ζητά τα 50.000 ευρώ.

«Το μόνο που έχουμε λάβει είναι τα μηνύματα που πήγαν στον εκδότη και ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης το πρωί με τα ίδια ζητούμενα και έχουμε μείνει όλοι εμβρόντητοι και αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει. Έχουμε μεταφέρει στο νομικό μας τμήμα όλη τη συνομιλία για να κάνουμε ό,τι πρέπει».

https://streamable.com/hv2qdq

Στο τέλος της εκπομπής μάλιστα, προβλήθηκε και το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου.

https://streamable.com/i32qiz