Τετράγωνο Αφροδίτης με Δία (8/5): Λάθη σε έρωτα και χρήμα
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Αφροδίτης με Δία (8/5): Λάθη σε έρωτα και χρήμα

Τετράγωνο Αφροδίτης με Δία (8/5): Λάθη σε έρωτα και χρήμα

Τι πρέπει να προσέξεις;

Το Σάββατο 8 Μαΐου 2021, η Αφροδίτη στον Ταύρο, έρχεται «σε κόντρα» με τον Δία στον Υδροχόο, σχηματίζοντας όψη Τετραγώνου!

Η όψη αυτή, θα φέρει μάλλον προβλήματα σε έρωτα και χρήμα, αν δεν συγκρατήσουμε υπερβολές, γκάφες, έπαρση και επιπολαιότητα! Θα έχουμε την τάση να μην είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα από αυτά που έχουμε, να γινόμαστε άπληστοι και κάπως κακομαθημένοι!

Η υπεραισιοδοξία μας θα μας ωθήσει πολλές φορές να ξεπεράσουμε τα όρια, να κάνουμε λάθη και να βάζουμε εμείς οι ίδιοι τρικλοποδιά στον εαυτό μας! Εκείνοι που οφείλουν οπωσδήποτε, να είναι συνετοί, ολιγαρκείς και λογικοί είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του 3ου δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις από το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Μην τα θες όλα δικά σου σε έρωτα και χρήμα και κυρίως μην θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα! Πες όχι στις διατροφικές υπερβολές!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην θεωρείς δεδομένη την εύνοια της εποχής και μην προκαλείς την τύχη σου. Προσγειώσου και μην σταματάς τις προσπάθειες, αν δεν θες να χάσεις αυτά που έχεις κερδίσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ψευδαισθήσεις, λανθασμένη διαίσθηση και ουτοπίες σε «εκδικούνται». Αν δεν επιστρατεύσεις λογική και σύνεση, θα έχεις συναισθηματικές απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνεις αρκετά λάθη στον φιλικό σου κύκλο και κινδυνεύεις να μείνεις μόνος λόγω εγωισμού και προκλητικής συμπεριφοράς!

ΛΕΩΝ: Η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, δεν θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην καριέρα! Μείνε μακριά από γκάφες που σε εκθέτουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τύχη σου χαμογελά, αλλά εσύ της ζητάς όλο και περισσότερα και ξεχνάς αξίες και ηθικούς κώδικες! Μην το παρακάνεις στο ρίσκο!

ΖΥΓΟΣ: Θες να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου σε έρωτα και χρήμα και δεν προσέχεις την συμπεριφορά σου. Μην πιέζεις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στην σχέση σου, όσο κι αν είσαι  σίγουρος για τον σύντροφο σου! Πες όχι στις παρορμητικές ερωτικές ζαβολιές!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν προσέχεις αρκετά ούτε τον εαυτό σου, ούτε και την δουλειά σου! Πέφτεις σε λάθη λόγω υπερβολικής σιγουριάς και βιασύνης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λάθη, έπαρση και γκάφες δικές σου, θα πλήξουν την ευνοημένη κατά τ’άλλα ερωτική σου ζωή! Μην θεωρείς τους πάντες και τα πάντα δεδομένα και μην χαλάς την φήμη σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις μάλλον παραμελήσει σπίτι και οικογένεια και ήρθε η ώρα αυτό να φανεί και να δείξει τις συνέπειες του! Πες ένα μεγάλο όχι στο ερωτικό παρελθόν!

ΙΧΘΥΣ: Κουτσομπολεύεις, λες πολλά, με λάθος τρόπο και απρόσεχτο, στα πιο λάθος άτομα. Σκέψου πάντα πριν μιλήσεις/στείλεις/ακούσεις/πιστέψεις!