Τετράγωνο Άρη με Κρόνο: Ρήξεις και μεγάλα εμπόδια
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Άρη με Κρόνο: Ρήξεις και μεγάλα εμπόδια

Τετράγωνο Άρη με Κρόνο: Ρήξεις και μεγάλα εμπόδια

Δες τι πρέπει να προσέχεις…

Στις 13 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιείται μία αρκετά δύσκολη όψη Τετραγώνου, ανάμεσα στον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Υδροχόο!

Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι αρκετά επώδυνες, αν δεν προσέξουμε πολύ την συμπεριφορά μας αλλά και αν δεν επιστρατεύσουμε την ανοχή μας στην περίεργη και ίσως άσχημη συμπεριφορά των άλλων.

Αποφεύγουμε με κάθε τρόπο συγκρούσεις και προστατεύουμε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις!

Τα ζώδια που οφείλουν περισσότερο να προσέχουν είναι τα ζώδια  του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα του εκείνοι του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Συνετίσου οικονομικά αλλά και ερωτικά. Η κακή διαχείριση των χρημάτων σου, θα σου φέρει απώλειες. Οι σταθερές συναισθηματικές σου σχέσεις κλονίζονται από κάποια έντονα γεγονότα. Μην αφήσεις τις εκρήξεις σου, να πλήξουν τη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Απέφυγε τις ακραίες συμπεριφορές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τις εντάσεις. Ό,τι και να συμβεί, κάνε υπομονή και συγκρατήσου. Γενικά να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις ή πράξεις, σε οποιονδήποτε σημαντικό τομέα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απέφυγε ανασφάλειες, άγχη και φοβίες και κάνε υπομονή λίγες μέρες μέχρι να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές κινήσεις, κουτσομπολιά και απαγορευμένες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγκράτησε νεύρα και απότομη συμπεριφορά σε φίλους και αντιμετώπισε με ψυχραιμία επιθετικές συμπεριφορές από εκείνους. Μην είσαι παρορμητικός σε νέες γνωριμίες και σκέψου πολύ πριν κάνεις ο,τιδήποτε.

ΛΕΩΝ

Απέφυγε αλλαγές στον τομέα της καριέρας, όπως και εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, διότι οι επιπτώσεις θα είναι κατά σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες επαγγελματικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην στηρίζεσαι σε νέες γνωριμίες ή κοινωνικές επαφές για δικές σου σπουδαίες υποθέσεις. Μην υπεραισιοδοξείς και μην φέρεσαι επιπόλαια. 

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε να μην είσαι εμμονικός και απότομος στα ερωτικά σου, όπως επίσης και αμελής στα οικονομικά σου. Απέφυγε παιχνίδια εξουσίας και κακεντρεχείς συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις στην συντροφική ζωή. Μην εμπιστεύεσαι επιπόλαια οποιαδήποτε νέα ερωτική γνωριμία. Προσοχή στη συμπεριφορά σου απέναντι σε σημαντικές για σένα, συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρόντισε πολύ τις συναδελφικές σου σχέσεις και συγκράτησε την οξυθυμία σου, διότι θα προκληθούν ρήξεις. Να είσαι προσεκτικός στην απόδοσή σου στη δουλειά, αλλά και παράλληλα φρόντισε για την σωματική και ψυχολογική σου ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκράτησε επιπόλαιη συμπεριφορά σου στον έρωτα, διότι μπορεί να εκτεθείς και να καταστρέψεις την καλή σου φήμη. Αποδέξου την γενική ερωτική ψυχρότητα που υπάρχει αυτές τις ημέρες, αφού είναι παροδική. Απέφυγε τσακωμούς και έπαρση στην συναισθηματική ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συγκρούσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είναι αναπόφευκτες. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην είσαι υπερβολικός. Μην νοσταλγείς το ερωτικό παρελθόν και μην κάνεις καμία κίνηση τώρα, διότι το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΙΧΘΥΣ

Πρόσεξε πολύ την συμπεριφορά σου σε κοινωνικές επαφές. Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια και γείτονες. Πρόσεξε την οδήγηση σου αυτές τις μέρες.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr