Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό σήμερα (26/1): Εντάσεις και ανατροπές
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό σήμερα (26/1): Εντάσεις και ανατροπές

Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό σήμερα (26/1): Εντάσεις και ανατροπές

Θα μας δοκιμάσει, φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα αλλά και αναπάντεχες αποκαλύψεις...

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει στις 26 Ιανουαρίου 2021 την εκρηκτική όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Αυτή η ομολογουμένως δύσκολη όψη, θα δοκιμάσει σίγουρα τις αντοχές μας, αφού έρχονται δυσάρεστες αλλαγές, πολλές ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα, αναπάντεχες αποκαλύψεις και εκρηκτικές εντάσεις και ξεσπάσματα!

Εμείς οφείλουμε να μην είμαστε αυθόρμητοι, απρόσεκτοι και παράλογοι και όλα θα πάνε καλά! Οι λάθος παρορμητικές κινήσεις και οι υπερβολικές συμπεριφορές, θα είναι απανωτές, παραμερίζοντας την ηρεμία και την σύνεση, προκαλώντας απανωτά προβλήματα.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι εκείνα του Σταθερού Σταυρού, του 1ου δεκαημέρου αναφέρει το oroskopos.gr.

Οι προβλέψεις των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Ορισμένα ξαφνικά γεγονότα, που αφορούν τον στενό κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, πιθανόν να σου αλλάξουν όλα σου τα δεδομένα! Ίσως δοκιμαστούν σημαντικές φιλίες, αν δεν συγκρατήσεις νεύρα και δεν σκέφτεσαι λογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καριέρα σου θα κλονιστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε τρομάξουν, αλλά αν τα χειριστείς αποφασιστικά με ηρεμία και σύνεση, η έκβαση θα είναι θετική.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η υπεραισιοδοξία σου θα σε προδώσει με κάποια ανατρεπτικά αρνητικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με επαφές, σπουδές και επικοινωνίες. Φρόντισε να μείνεις προσγειωμένος και λογικός, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν λόγοι, για τους οποίους θα αναγκαστείς να αλλάξεις τακτική για θέματα ερωτικά και οικονομικά! Θα διαπιστώσεις με δυσάρεστο μάλλον τρόπο ότι κάποιες καταστάσεις δεν ωφελούν και πρέπει να τις αλλάξεις!

ΛΕΩΝ

Η σχέση με το σύντροφο, το άτομο που σε ενδιαφέρει ή κάποιο στενό συνεργάτη, θα διαταραχτεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα και καταστάσεις. Είναι στο χέρι σου να γλιτώσεις τις κακοτοπιές, επιστρατεύοντας υπομονή, λογική και ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες ξαφνικές καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και να προσπαθήσεις με γνώμονα την λογική και την υπομονή, να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς στην εργασία. Φρόντισε την ξεκούραση σου και απέφυγε εμφανισιακές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Έρχονται απρόβλεπτα γεγονότα στην ερωτική σου ζωή, που θα σε εκπλήξουν μάλλον δυσάρεστα. Η ανάγκη σου για προβολή και για αυθόρμητη διέξοδο της ενεργητικότητας σου, ίσως σε καθιστούν επιπόλαιο στην συμπεριφορά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν στα ξαφνικά και θα σε προβληματίσουν. Θα χρειαστεί να χειριστείς την κατάσταση πολύ προσεχτικά και με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Απέφυγε το ερωτικό παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόβλεπτες συναντήσεις, αλλά και αποκαλύψεις σε περιμένουν μέσα από την κοινωνική ζωή και θα σε βρουν απροετοίμαστο. Επιστράτευσε τη λογική και την υπομονή σου για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι κι αν έρθει, προσέχοντας τι λες και σε ποιον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο οικονομικός σου προγραμματισμός πιθανότατα να πέσει έξω, λόγω κάποιων αναπάντεχων εξόδων που πιθανόν να προκύψουν τώρα. Η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή, ίσως κλονιστεί λόγω κάποιων ξαφνικών γεγονότων ή εντάσεων, λόγω κτητικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα και απρόβλεπτες αναποδιές στις δραστηριότητες σου, θα σου φέρουν πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις. Κράτησε την ψυχραιμία και την υπομονή σου, κυρίως για την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων, γιατί η παράλογη αντίδραση και η υπερβολική διεκδίκηση δεν θα σε βοηθήσουν τώρα σε τίποτα.

ΙΧΘΥΣ

Απρόβλεπτα γεγονότα και ξαφνικές καταστάσεις, θα σου δημιουργήσουν φοβίες, απογοητεύσεις και αρκετό άγχος. Πάρε το χρόνο σου, απομακρύνσου απ’όλα για λίγο και επιστράτευσε την ψυχραιμία σου.