Θα μπουν χρήματα στην τσέπη σου το 2022; Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο και οι τυχερές σας μέρες
ΖΩΔΙΑ

Θα μπουν χρήματα στην τσέπη σου το 2022; Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο και οι τυχερές σας μέρες

Θα μπουν χρήματα στην τσέπη σου το 2022; Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο και οι τυχερές σας μέρες

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Και αφού μάθατε τι σας επιφυλάσσει ερωτικά το 2022 ήρθε η ώρα να μάθετε αν θα γεμίσει και η τσέπη σας!

ΚΡΙΟΣ

Το 2022 αναμένεται να είναι μία χρονιά που θα δοκιμάσει σημαντικά τα οικονομικά σας, αφού οι Εκλείψεις που σχηματίζονται στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, έρχονται για να πιέσουν, αλλά και να κάνουν περικοπές ή και εκκαθαρίσεις, που θα έχουν ένα πιεστικό αντίκτυπο για εσάς. Ιδιαίτερα την περίοδο Απριλίου – Μαΐου – Οκτωβρίου – Νοεμβρίου όπου είναι και οι μήνες SOS κατά τους οποίους πρέπει να αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές, ενώ θα χρειαστεί να είστε εγκρατείς στην διαχείριση των οικονομικών σας προστατεύοντας ωστόσο και τα κεκτημένα σας αλλά και τα συμφέροντά σας. Κατά την διάρκεια του 2022 ωστόσο – ιδιαίτερα ως τις 10/5 – σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητές σας, ενώ και στις δύσκολες στιγμές θα έχετε την τύχη και την προστασία που θα σας βοηθούν να ανταπεξέρχεστε στα δύσκολα! Στην συνέχεια το πέρασμα του Δία στο ζώδιο σας στις 10/5 και η παραμονή του ως 28/10 θα προσφέρει τις προοπτικές για ενάρξεις που θα αποτελέσουν την ευκαιρία σας για να προχωρήσετε μπροστά σε ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, πιο ευνοημένοι θα βρεθείτε οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου . Με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, καλείστε και αυτή τη χρονιά να παραμείνετε ευρηματικοί και ανοιχτοί στην τόνωση του εισοδήματός σας με νέους τρόπους / νέες τεχνικές. Δεν παύει ωστόσο και αυτή την χρονιά να βιώνετε σκαμπανεβάσματα και να νιώθετε οικονομική ανασφάλεια από την έλλειψη οικονομικής σταθερότητας ! Οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου είστε οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας όπου παραμένοντας προσηλωμένοι στο στόχο σας, θα μπορέσετε να έχετε επαγγελματικές διακρίσεις και κατακτήσεις που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε δυνατοί σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά.

Τα πιο ευνοϊκά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι οι περίοδο από τις 28 Μαΐου έως και τις 23 Ιουνίου και το διάστημα από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου. Δεδομένου ότι αυτά τα χρονικά διαστήματα έχουμε και τον σχηματισμό Εκλείψεων που επηρεάζουν τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί την εύνοια σας να την διαχειριστείτε με σύνεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2022 είναι μία χρονιά που έχει για εσάς σημαντικές προκλήσεις, δοκιμασίες, αρκετές ευθύνες όμως στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να έρθετε σε μία ισορροπία, αρκεί να εργαστείτε σκληρά, παραμένοντας συνεπείς και εγκρατείς στις επιλογές σας. Ο Κρόνος από την κορυφή του ωροσκοπίου σας, σας καλεί να εργαστείτε σκληρά, να κάνετε θυσίες προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι επαγγελματικές πιέσεις οι οποίες θα έχουν δυσάρεστο αντίκτυπο σε όσους δεν έχετε εργαστεί δομημένα και συγκροτημένα σε παρελθόντα χρόνο! Η επιρροή του Κρόνου θα είναι αισθητή αυτή την χρονιά για τους γεννημένους στο 2ο και στο 3ο δεκαημέρου, όπου στην πορεία του έτους καλείστε να πάρετε και ώριμες αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία, γεγονός που επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα! Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, πιο εκτεθειμένοι στις ξαφνικές αλλαγές, στις ανατροπές και στους αιφνιδιασμούς, αρκετές στιγμές μπορεί να αισθανθείτε στην πορεία του έτους, ότι αλλιώς τα προγραμματίζατε, αλλιώς σας ήρθαν, γεγονός που θα σας στερεί αυτό το αίσθημα της υλικής ασφάλειας και σιγουριάς που γνωρίζουμε όλοι ότι σας είναι σημαντικό και απαραίτητο! Για το 2022 χαρακτηριστική θα είναι για εσάς η τάση ότι έχετε αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις στην πλάτη σας που δεν σας επιτρέπουν να είστε ανάλαφροι και ανέμελοι με τα οικονομικά σας, δεν παύει όμως η σκληρή εργασία να έχει και την ανταμοιβή της αυτή την χρονιά! Σημαντικό για το 2022 είναι ότι ο Άρης, θα εισέλθει στις 20/8 στο ζώδιο των Διδύμων. Με τον Άρη από αυτή την θέση, τα έξοδά σας θα είναι αρκετά σε αυτή την χρονική περίοδο, καλό είναι λοιπόν να μεριμνήσετε από το ξεκίνημα του έτους να είστε αρκετά εγκρατείς! Σημαντικό είναι ωστόσο ότι ο Άρης από τους Διδύμους, θα σας παρακινήσει να είστε πιο μαχητικοί και ενεργητικοί για την τόνωση των εσόδων σας, βασική προϋπόθεση θα είναι να κατευνάσετε την παρορμητικότητα στην σπατάλη.

Στις αρχές του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα το διάστημα 23 Ιουνίου έως και 18 Ιουλίου , με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα πάρετε μία ανάσα στα οικονομικά σας. Ένα ακόμα καλό διάστημα στο οποίο θα ευεργετηθείτε οικονομικά είναι η περίοδος από τις 16 Νοεμβρίου έως και τις 10 Δεκεμβρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2022 είναι μία χρονιά που θα δώσει ανάσα στα οικονομικά σας και αυτό είναι κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη, γιατί έχετε περάσει σειρά ετών με ταλαιπωρίες και μεγάλες δοκιμασίες. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω (έως και τις 5/3) είναι βέβαιο ότι θα στηρίξει την τόνωση του εισοδήματός σας μέσω κάποιου έξτρα εσόδου. Το έσοδο αυτό μπορεί να προέλθει από επίδομα, μίσθωση, πώληση, είτε ακόμα και από την τόνωση του εισοδήματος του / της συζύγου! Σημαντικό είναι ωστόσο στις πρώτες μέρες της χρονιάς και ιδιαίτερα ως τις 29/1 να είστε πιο εγκρατείς στις οικονομικές σας δοσοληψίες , δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη! Ένας μεγάλος παράγοντας που θα συντελέσει στην τόνωση του εισοδήματός σας είναι και η σημαντική ανάπτυξη των επαγγελματικών σας. Ως τις 10/5 ο Δίας από τους Ιχθείς, θα σας προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες επέκτασης, προόδου, προβολής της καριέρας σας, γεγονός που θα στηρίξει τα βήματά σας και θα σας βοηθήσει σε μία καλύτερη οικονομική πορεία! Πιο καχύποπτοι, επιφυλακτικοί σε οικονομικές προτάσεις ή και σε «παγίδες» ή και παρακινδυνευμένες οικονομικές επιλογές θα πρέπει να σταθείτε οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου! Το 2022, προσφέρει ωστόσο και την σταθεροποίηση συμφωνιών ή και την δικαίωσή σας σε νομικές υποθέσεις, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Τα πιο τυχερά διαστήματα του 2022 για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος από τις 29 Ιανουαρίου έως 5 Μαρτίου 2022, 18 Ιουλίου έως και 11 Αυγούστου, αλλά και 10 Δεκεμβρίου έως και το τέλος 2022.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2022 είναι για εσάς τους Καρκίνους, μία χρονιά επέκτασης και προόδου στην ζωή σας, όπου οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα σας βοηθήσουν να πάρετε μία σημαντική ανάσα αισιοδοξίας στην ζωή σας. Τα οικονομικά αναμένεται να πιέσουν λίγο παραπάνω τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο, δεδομένου ότι ο Κρόνος από τον Υδροχόο, ασκεί τις πιέσεις τους περιορισμούς του σε αυτό τον τομέα. Περικοπές σε έξτρα εισοδήματα (ή επιδόματα που λαμβάνατε) , ή πιθανή μείωση του εισοδήματος του / της συζύγου, ή και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους (δάνεια, τράπεζες, φορολογικά) θα είναι η αιτία πιέσεων. Στην δική σας περίπτωση όμως , παρόλο τον περιορισμό που αισθάνεστε, θα καταφέρετε να βρείτε διεξόδους και λύσεις για να αντιμετωπίσετε την όποια προβληματική κατάσταση στα οικονομικά σας. Νέα σχέδια, νέες προοπτικές και συμφωνίες θα σας βοηθούν ως και το Μάη 2022, να βρείτε τις ισορροπίες σας. Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, θα καταφέρετε από τις 10 Μάιου και έπειτα να αναπτύξετε περισσότερο τον επαγγελματικό σας τομέα, γεγονός που θα σας βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών αλλά και στην δημιουργία μίας καλύτερης οικονομικής πορείας και προοπτικής.

Στα οικονομικά σας πιο ευνοημένοι θα βρεθείτε το διάστημα 6 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου καθώς και την περίοδο από τις 11 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου.

ΛΕΩΝ

Από το ξεκίνημα του 2022 σας δίνονται οι ευκαιρίες αγαπητοί μου Λέοντες να δείτε άνοδο στα οικονομικά σας, αλλά και να καταφέρετε να βρεθείτε κερδισμένοι σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομικά, αγοραπωλησίες, μισθώσεις, επιδόματα σε ένα γενικότερο πλαίσιο σε «έξτρα απολαβές»! Ο Δίας από το ζώδιο του Ιχθύ λοιπόν θα βάλει το χεράκι του για να καταφέρετε αυτή την χρονιά – και ιδιαίτερα ως τις 10/5 και στην συνέχεια από τις 28/10-20/12 – να δείτε ουσιαστική άνοδο στα οικονομικά σας. Τα δώρα της τύχης θα πρέπει ωστόσο να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα χρειαστεί να μετριάσετε τα μεγάλα φιλόδοξα σχέδια τα οποία μπορεί να μην είναι ρεαλιστικά και συμβατά με το ρεύμα της εποχής. Ιδιαίτερα οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να θυμάστε καλά αυτή την χρονιά πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα! Με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς τον Απρίλιο, μπορείτε είτε να δείτε μία μεγάλη ουσιαστική άνθιση στα οικονομικά και κάποιο τυχερό γεγονός που θα φέρει καλά λεφτά στα χέρια σας, θα υπάρξουν όμως και οι περιπτώσεις των Λεόντων που θα έχετε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και μπορεί να εξαπατηθείτε και να επενδύσετε χρήματα, τα οποία και θα αποδειχθούν χαμένα! Δείξτε λοιπόν την προσοχή σας στις επιλογές σας και φροντίστε να κάνετε μικρά αλλά και σταθερά βήματα. Το 2022 ωστόσο σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι και μία χρονιά επενδύσεων, αγορών, καταφέρνετε να αποκτήσετε κάτι που το θέλατε πολύ.

Τα πιο τυχερά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος 5 Απριλίου έως και 2 Μαΐου, καθώς και το διάστημα 5-29 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2022 ξεκινά με τον κυβερνήτη πλανήτη των οικονομικών σας την Αφροδίτη να κινείται φαινομενικά ανάδρομη ως τις 29/1, έτσι η έναρξη του έτους είναι κάπως παγιωμένη στα έσοδά σας, αλλά και με αρκετές ανασφάλειες, για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία, προσοχή το διάστημα αυτό στις αγορές σας . Το 2022 είναι μία χρονιά που θα εργαστείτε σκληρά προκειμένου να διατηρήσετε σε μία ισορροπία το εισόδημά σας, οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να εφαρμόσετε αλλαγές στην ζωή σας, να λήξετε συμφωνητικά και να ξεκινήσετε νέα , προκειμένου να έχετε μία καλύτερη οικονομική πορεία! Όσες ανησυχίες και να έχετε, αυτή την χρονιά θα τα καταφέρετε στα οικονομικά σας, έστω και αν θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να το πετύχετε! Το «κλειδί» για την οικονομική σας άνοδο αυτή την χρονιά θα αποτελέσουν οι νέες συνεργασίες που θα συνάψετε και αυτή η τάση θα φανεί σταδιακά από το ξεκίνημα της χρονιάς έως τις 10/5 αλλά και στην πορεία από 28/10 έως τις 20/12.Πιο κερδισμένοι ουσιαστικά θα σταθείτε οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, αφού για εσάς και η πορεία του Δία από το ζώδιο του Κριού, αναμένεται να αναβαθμίσει ουσιαστικά τα οικονομικά σας, μέσω έξτρα απολαβών που θα μπορέσετε να έχετε. Πιο αγχώδες για τα οικονομικά σας αναμένεται το διάστημα από 24 Μαΐου έως και 5 Ιουλίου.

Πιο κερδισμένοι στα οικονομικά σας θα σταθείτε τις περιόδους από 2 έως 28 Μαΐου και 30 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου!

ΖΥΓΟΣ

Το 2022 είναι μία προκλητική χρονιά για τα οικονομικά σας, αφού οι Εκλείψεις στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, έρχονται για να «ζορίσουν» σημαντικά τον προϋπολογισμό σας, αλλά και να σας αναπροσαρμόσουν σε νέα οικονομικά δεδομένα! Η νέα χρονιά θέλει λεπτούς χειρισμούς αλλά και αποφυγή κάθε μορφής ρίσκου, ιδιαίτερα τους μήνες Απρίλιο – Μάιο – Οκτώβριο – Νοέμβριο, οι οποίοι είναι πιο απαιτητικοί αλλά και περιοριστικοί στο εισόδημά σας. Ιδιαίτερα οι Ζυγοί που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο (ή έχετε τον ωροσκόπο σας σε αυτό το δεκαήμερο) είστε και οι πιο ευάλωτοι, στον οικονομικό αποσυντονισμό, γιατί πολλοί καλείστε τώρα να διαχειριστείτε λάθος οικονομικές επιλογές του παρελθόντος. Τα έκτακτα έξοδα αναμένεται να αποδιοργανώσουν σημαντικά, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός από το 2ο δεκαήμερο του Ταύρου αιφνιδιάζει σε όλη την πορεία του έτους με την ξαφνική τροπή των χρεωστικών υπολοίπων ή των έκτακτων εισφορών / εξόδων που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας! Μία σημαντική στήριξη ωστόσο σας δίνεται ως τις 10/5 στην εργασία σας, όπου ο Δίας από τους Ιχθείς θα στηρίξει την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών γεγονός που θα μπορέσει να σας προσφέρει και μία καλύτερη οικονομική πορεία ικανή να καλύψει τις ανάγκες σας αλλά και τις οικονομικές ανατροπές της εποχής

Τα πιο ευνοϊκά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι οι περίοδο από τις 28 Μαΐου έως και τις 23 Ιουνίου και το διάστημα από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2022 είναι μία χρονιά που δεν σας αφήνει ακάλυπτους στα οικονομικά σας, δεν παύει όμως να έχετε συσσωρευμένες ευθύνες οι οποίες δεν σας επιτρέπουν εύκολα να πάρετε ανάσα και να είστε τόσο άνετοι όσο πραγματικά θα επιθυμούσατε! Με τον Δία από τους Ιχθύες ως τις 10/5 είναι φανερό ότι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε επιχειρηματικά ή και εμπορικά σχέδια και η δημιουργικότητά σας θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας σας. Θα έχετε αυτές τις αναλαμπές στα οικονομικά που θα προσφέρουν ικανοποίηση! Στην συνέχεια η πορεία του Δία από το ζώδιο του Κριού θα προσφέρει βελτίωση των συνθηκών στην εργασία σας, γεγονός που θα στηρίξει και την οικονομική σας πορεία, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, δεν παύει να σας φορτώνει με τα βάρη των ευθυνών και οι ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας είναι φανερό ότι αυξάνονται στην πορεία αυτού του έτους, αυτό ισχύει περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ωστόσο, οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου είστε πιο προστατευμένοι και πιο δυνατοί στην διαχείριση της όποιας πίεσης και πρόκλησης δημιουργηθεί αυτή τη χρονιά στα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια του 2022 ωστόσο, και ιδιαίτερα από τις 20/8 και έπειτα, αρκετοί θα κληθείτε να διαχειριστείτε χρεωστικά υπόλοιπα, γραφειοκρατικές / τραπεζικές ή και κληρονομικές υποθέσεις, γεγονός που θα προκαλέσει άγχος και αποδιοργάνωση οικονομική! Φροντίστε σε όλο το μέρος της χρονιάς να είστε συνεπείς και τακτικοί στις υποχρεώσεις σας προς τρίτους , για να μην «πελαγώσετε» από συσσωρευμένα χρεωστικά υπόλοιπα ή από έκτακτες εισφορές που θα παρουσιαστούν.

Τα πιο ευνοϊκά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος από τις 23 Ιουνίου έως και 18 Ιουλίου και στην συνέχεια το διάστημα του Φθινοπώρου από τις 16 Νοεμβρίου έως και τις 10 Δεκεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2022 κάνει ποδαρικό με εύνοια στα οικονομικά σας, αφού η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω (έως και 5 Μαρτίου 2022) βελτιώνει αισθητά το εισόδημά σας και σας βοηθά να τονώσετε τις πηγές εσόδων σας και να νιώσετε μία μεγαλύτερη άνεση στα οικονομικά! Η εύνοια αυτή ωστόσο θα είναι πιο αισθητή από τις 29/1 όπου η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή φορά, γιατί πιο πριν αρκετοί θα είστε σε αναμονή ή και καθυστέρηση στην υλοποίηση κάποιων οικονομικών σχεδίων! Τις πρώτες ημέρες του χρόνου δείξτε προσοχή στις αγορές αλλά και στις επενδύσεις σας για να μην προβείτε σε λάθη! Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ ως και τις 10/5, βελτιώνει με κάθε τρόπο την ποιότητα της ζωής σας, ενώ οι συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια είναι χαρμόσυνες αλλά και … επεκτατικές. Αρκετοί θα κάνετε μία οικογενειακή αγορά / επένδυση, ενώ άλλοι θα βρεθείτε ωφελημένοι από ακίνητο ή αγοραπωλησίες. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο στηρίζει την σύναψη σταθερών συμφωνιών ενώ αυτή τη χρονιά θα είστε αρκετά πιο συγκροτημένοι και δομημένοι να βάλετε σε τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σας.

Τα πιο τυχερά διαστήματα του 2022 για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος από τις 29 Ιανουαρίου έως 5 Μαρτίου 2022, 18 Ιουλίου έως και 11 Αυγούστου, αλλά και 10 Δεκεμβρίου έως και το τέλος 2022.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το νέο έτος ξεκινά με νέες προοπτικές, νέα σχέδια και με αρκετές προτάσεις που σας κάνουν αρκετά πιο ελπιδοφόρους για το μέλλον των οικονομικών σας. Ο Δίας από το ζώδιο του Ιχθύ, αναμένεται ως και τις 10/5 να στηρίζει την εύρεση λύσεων-ιδεών, την εφαρμογή αποφάσεων, αλλά και την ανάπτυξη γνωριμιών αλλά και συμφωνιών που μπορούν πραγματικά να σας στηρίξουν σε όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Στην συνέχεια η πορεία του Δία από το ζώδιο του Κριού θα προσφέρει περαιτέρω ανάπτυξη της ακίνητης περιουσίας ή και βελτίωση ποιότητας ζωής, βλέποντας τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένειά σας να βελτιώνονται αισθητά, αυτό αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ένας μεγάλος βραχνάς στα οικονομικά σας ωστόσο αυτή την χρονιά αποτελεί ο Κρόνος από τον Υδροχόο, όπου θα επηρεάσει τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο! Το 2022 λοιπόν αναμένεται να σας πιέσει για την εξασφάλιση των οικονομικών σας, για να καταφέρεται να διατηρείται μία ισορροπία θα χρειαστεί να κουραστείτε αρκετά, δεδομένου αυτού συχνά δεν θα νιώθετε την ανταμοιβή στις μεγάλες προσπάθειες που θα κάνετε. Αρκετοί ωστόσο θα βρεθείτε και αντιμέτωποι με λάθη που κάνατε στο παρελθόν σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλά από τα σχέδια ή οι συμφωνίες που εσείς οι ίδιοι είχατε βασιστεί ότι θα σας αποφέρουν καρπούς, τελικά δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα

Στα οικονομικά σας πιο ευνοημένοι θα βρεθείτε το διάστημα 6 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου καθώς και την περίοδο από τις 11 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά σας έχουν περάσει από 40 κύματα και οι εκκρεμότητες που έχετε ως βάρος στην πλάτη σας είναι πολλές. Το 2022 έρχεται για να προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν σταδιακά να αναστηλωθείτε και να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται και αυτό είναι κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη! Μπορεί να μην αποκατασταθούν από τη μία ημέρα στην άλλη όλες οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητές σας, τουλάχιστον θα δείτε μία σημαντική τόνωση στο εισόδημά σας. Ο Δίας από τους Ιχθύες, θα προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες για να αποκτήσετε και μία νέα πηγή εσόδων, για να σταθείτε πιο ωφελημένοι από τις εκάστοτε συνθήκες και για να μπορέσετε να καλύψετε καλύτερα τις ανάγκες σας. Θυμηθείτε ωστόσο ότι οι λανθασμένες , επιπόλαιες ή και τολμηρές επιλογές μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Απριλίου όπου σχηματίζεται η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς! Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα, τις τολμηρές και παρακινδυνευμένες επενδύσεις, μην ενθουσιάζεστε από την βελτίωση των οικονομικών και λειτουργήσετε «άτσαλα» στα οικονομικά γιατί οι παγίδες είναι πολλές! Ο Κρόνος από το ζώδιο σας άλλωστε, σας επιβάλει να λειτουργείτε πιο οργανωμένα, μεθοδευμένα και με πρόγραμμα ενώ οι ευθύνες που έχετε είναι αρκετές. Η επιρροή του Κρόνου συχνά μπορεί να σας κάνει να ασφυκτιάτε και να αισθάνεστε ότι στερείστε της ελευθερίας σας, στην πραγματικότητα όμως οι πιέσεις που βιώνετε είναι για να κατανοήσετε ότι πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων και των επιλογών σας. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου θα έχετε κατά την διάρκεια του νέου έτους αρκετά έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, λόγω αλλαγών που συμβαίνουν τώρα στην ζωή σας. Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, είστε σε ετοιμότητα να αξιοποιήσετε υπέρ σας τον παράγοντα της τύχης στα οικονομικά, βάζοντας ένα καλό πλάνο στην ζωή σας και αξιοποιώντας νέες προτάσεις και νέες συμφωνίες από τις 10/5 και έπειτα

Τα πιο τυχερά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος 5 Απριλίου έως και 2 Μαΐου, καθώς και το διάστημα 5-29 Σεπτεμβρίου.

ΙΧΘΥΣ

Καλωσορίζετε το 2022 ελπιδοφόροι, αισιόδοξοι, αλλά και με ένα μεγάλο όραμα για το έτος που ξεκινά, έχοντας την πίστη ότι η ζωή σας θα μπει σε μία πολύ πιο ευνοϊκή πορεία! Πράγματι αυτή η εσωτερική δύναμη που έχετε αυτό τον καιρό, θα σας στηρίξει σημαντικά να δείτε την ζωή σας να μπαίνει σε μία νέα πορεία και τα οικονομικά σας να έχουν μία πολύ πιο ομαλή τροχιά! Ο Δίας κινείται στο δικό σας ζώδιο από το ξεκίνημα του έτους έως και τις 10 Μαΐου και στην συνέχεια από τις 28 Οκτωβρίου έως και τις 20 Δεκεμβρίου. Ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σας, οι συνθήκες σας ευνοούν για να νιώσετε μετά από καιρό ότι κάποια πράγματα στην ζωή σας δίνονται πιο γενναιόδωρα, προπάντων όμως δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματός σας. Σημαντικό είναι ωστόσο να περιορίσετε την υπερβολή, την σπατάλη, ενώ θα χρειαστεί να ορίζετε και να είστε ξεκάθαροι ποιος είναι ο τελικός σας στόχος , τι σας συμφέρει, τι όχι και ποιο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα, γιατί εύκολα αυτή την χρονιά τα λεφτά που θα έρθουν στα χέρια σας μπορούν να φύγουν άσκοπα, στο πι και φι! Αρκετά πιο κερδισμένοι επί της ουσίας στα οικονομικά σας θα σταθείτε οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου αφού από τις 10 Μαΐου η είσοδος του Δία στον Κριό , δίνει ευκαιρίες ενάρξεων που θα πριμοδοτήσουν τον οικονομικό σας τομέα . Κατά την διάρκεια του 2022 κλείνετε και κάποιες χρεωστικές σας εκκρεμότητες ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Πιο κερδισμένοι στα οικονομικά σας θα σταθείτε τις περιόδους από 2 έως 28 Μαΐου και 30 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου.