Θανάσης Πασσάς: Γιατί δεν συμμετέχει στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε»;
Νέα

Θανάσης Πασσάς: Γιατί δεν συμμετέχει στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε»;

Θανάσης Πασσάς: Γιατί δεν συμμετέχει στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε»;

Τι δεν του αρέσει;

Μακριά από τους δύο φίλους και συνεργάτες του, Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη είναι φέτος τηλεοπτικά ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος ωστόσο δεν κρύβει καμία πικρία μέσα του.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε στο Happy Day ότι δεν είναι απόφαση των δύο παρουσιαστών να μη συμπληρώνει την τριάδα, αλλά απόφαση του καναλιού να δώσει το πρότζεκτ μόνο σε εκείνους τους δύο.

«Γιατί να έχω πικρία; Δεν ανήκει στα παιδιά το κανάλι. Τους δόθηκε ένα πρότζεκτ, τους είπαν θα είστε οι δυο σας ή δεν ξέρω πώς έγινε και απλά έγινε. Μια χαρά, τους χαίρομαι, τους βλέπω, δεν μου αρέσουν όλα τα βιντεάκια γιατί δεν είμαι εγώ εκεί», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Θανάσης Παππάς προχώρησε και σε μια αποκάλυψη… «Ίσως να έχω γυρίσει ήδη επεισόδιο με ένα μικρόφωνο στο χέρι».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι αδυνάτισε: «Είχα ένα πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα το καλοκαίρι. Μου έφυγε το γόνατο κάνοντας σερφ και από τότε κάνω μια ειδική διατροφή, φυσιοθεραπείες και μου έχει βγει σε καλό. Έχω χάσει 12 κιλά, έχουν αρχίσει και μου την πέφτουν».

Αναφορικά με τα προσωπικά του και αν στο μέλλον βλέπει τον εαυτό του ως μπαμπά, απάντησε: «Σε μία τόσο ανεύθυνη κοινωνία, το μόνο υπεύθυνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να μην κάνεις παιδιά».

https://streamable.com/8qn92z