Θανάσης Πάτρας: «Δεν βλέπω “Φάρμα” . Δεν θα πήγαινα στο Survivor»
Νέα

Θανάσης Πάτρας: «Δεν βλέπω “Φάρμα” . Δεν θα πήγαινα στο Survivor»

Θανάσης Πάτρας: «Δεν βλέπω “Φάρμα” . Δεν θα πήγαινα στο Survivor»

Ο παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη, τα νούμερα τηλεθέασης, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ιωάννα Μαλέσκου

Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Θανάση Πάτρα, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στη «Φάρμα», πλέον, είναι μέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, «MEGA Καλημέρα» και το απολαμβάνει.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι τσεκάρει καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήταν πολύ κοντά στο να συνεργαστεί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ απάντησε και για το περιστατικό ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά.

«Έχει ανοίξει πάρα πολύ η αγορά, αν σκεφτούμε πώς ήταν πριν από 3-4 χρόνια, τώρα μιλάμε για τρομερή τηλεοπτική αναγέννηση και μακάρι να συνεχιστεί αυτό για πολύ καιρό. Τα νούμερα προφανώς και τα κοιτάζω καθημερινά, προφανώς και μας απασχολούν, προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα και για να τα ανεβάζουμε και για να τα διορθώνουμε αν είναι μέρες που δεν πάνε καλά, αλλά δεν μπορείς να ζεις τώρα και με αυτόν τον βραχνά», δήλωσε αρχικά στο Open Weekend και αναφέρθηκε στην «απέναντι», Σταματίνα:

«Περαστικά να πούμε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Φυσικά υπήρχε μια περίπτωση να συνεργαστούμε, είχαμε φτάσει πάρα πολύ κοντά, δεν έγινε, όλα τα πράγματα για κάποιον λόγο γίνονται. Είχα πει και στην αρχή της χρονιάς, της εύχομαι καλή επιτυχία, να πηγαίνει καλά, αλλά προφανώς και σαφώς θέλουμε να πηγαίνουμε εμείς καλύτερα. Είναι προφανές και υγιές αυτό το πράγμα».

Όσο για την επιστροφή του στην τηλεόραση και τη «Φάρμα», απάντησε: «Είναι ένα πολύ καλό restart, με πολύ καλούς συνεργάτες, που τους εκτιμώ. Σε ένα κανάλι που αναγεννάτε. Δεν βλέπω τη “Φάρμα” και δεν τη βλέπω γιατί αυτό που έζησα και βίωσα ήταν μοναδικό, είναι μια εμπειρία που εμένα με έκανε καλύτερο σε πολλά επίπεδα και επειδή το βίωσα όπως το βίωσα, δεν θέλω να το δω τώρα σαν θέαμα. Θέλω να κρατήσω την εικόνα και την αίσθηση που είχα όντας μέλος της. Στο Survivor δεν θα πήγαινα, ενώ στο J2US θα πήγαινα. Είχα κάνει μια κουβέντα με την παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, ή για το πρώτο ή για το δεύτερο».

Για τα πρόσωπα που ξεχωρίζει από την τηλεόραση: «Μου αρέσει πολύ η Δανάη Μπάρκα και δεν το λέω επειδή είναι στο κανάλι. Μου αρέσει και σαν άνθρωπος, τη ζω κάθε μέρα. Είναι ένα τελείως διαφορετικό πρότυπο και μοντέλο παρουσίασης. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία. Ο Τάσος Χαλκιάς είχε άδικο αλλά και η Ιωάννα Μαλέσκου ως οικοδέσποινα έπρεπε να κοντρολάρει τη συζήτηση».