Θανάσης Πατριαρχέας: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας
Ελλάδα

Θανάσης Πατριαρχέας: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

Θανάσης Πατριαρχέας: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

Γέννησε η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου

Το δεύτερο παιδί του απέκτησαν ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι υποδέχτηκε με χαρά το δεύτερο κοριτσάκι του και την αποκάλυψε έγινε από τον ευτυχή πατέρα.

Μέσα από τα Instagram Stories του ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του, δημοσιεύοντας ένα video μέσα από τη μαιευτική κλινική και «καλωσορίζοντας» τη δεύτερη κόρη του.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη πριν από ένα περίπου μήνα, όταν η Βίβιαν μπήκε στην τελική ευθεία για τον τοκετό και ήταν 9 μηνών έγκυος.

Σε δηλώσεις μάλιστα που είχε κάνει ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως η δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του είχε πολλές δυσκολίες και γι’ αυτό δεν το είχαν ανακοινώσει νωρίτερα: «Χαρά μεγάλη ξανά και ανυπομονησία. Θέλουμε πολλά παιδιά. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται. Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δεν θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε πως θα πάνε όλα καλά», είχε εξομολογηθεί ο Θανάσης Πατριαρχέας.