Θάνος Καλλίρης: Αυτή είναι η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του – «Δεν το κρύβω και το λέω με περηφάνια»
Ελλάδα

Θάνος Καλλίρης: Αυτή είναι η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του – «Δεν το κρύβω και το λέω με περηφάνια»

Θάνος Καλλίρης: Αυτή είναι η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του – «Δεν το κρύβω και το λέω με περηφάνια»

Φωτογραφήθηκαν και μίλησαν για τη σχέση τους

Στη Μαρία Ρουμελιώτου και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» μίλησαν ο Θάνος Καλλίρης και η κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύντροφός του, Ελένη Γεωργούση, η οποία είναι δικηγόρος.

Θάνο, πώς γνωριστήκατε µε τη σύντροφό σου;

Γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια, το 2007, σε μια κοινή παρέα. Μας σύστησε ένας φίλος. Αυτή η παρέα υπήρξε χαλαρά, δηλαδή βρισκόμασταν πού και πού για ένα ποτό. Παραμείναµε φίλοι µέχρι τον Ιανουάριο του 2018, οπότε και γίναμε ζευγάρι. Μας έφεραν κοντά δυο γεγονότα. Ότι η Ελένη συµπτωµατικά ξεκίνησε να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο ενός καλού µου φίλου αλλά και το ότι τον Δεκέμβριο του 2017 έχασα τη μητέρα µου και η Ελένη ήταν κοντά µου.

Ελένη, εσύ όταν τον είδες για πρώτη φορά, σκέφτηκες ότι μπορεί να υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ σας;

Όχι, και υπάρχει μια αστεία ιστορία. Όταν οι κοινοί µας φίλοι μού είπαν ότι θα είναι μαζί στην έξοδο και ο Θάνος Καλλίρης, τους είπα ότι δεν θέλω να πάω! (Γελάει).

Και τελικά πώς ήρθατε κοντά;

Έδειξε ένα σχετικό ενδιαφέρον, βγήκαµε κάποιες φορές µόνοι µας και δέσαμε γιατί υπήρχε χημεία.

Θάνο, εσύ έκανες το πρώτο βήμα για να γίνετε ζευγάρι;

Ναι, εγώ το έκανα.

Άρα είστε μαζί τέσσερα χρόνια;

Ναι!

Τι αγαπάς περισσότερο στην Ελένη;

Ταιριάζουμε σε όλα. Είμαστε δυο διαφορετικές ηλικίες, από διαφορετικά µέρη. Η Ελένη από το Αλιβέρι και εγώ από την Αθήνα. Δεν έχουμε τίποτα κοινό, αλλά έχουμε τόσο πολλά κοινά. Κι αυτό είναι το µαγικό. Αυτό που σίγουρα µας ενώνει και είναι το αλατοπίπερο και το ελιξίριο στη σχέση µας είναι το χιούμορ.

Ελένη, εσύ τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Το χιούμορ του είναι το πρώτο γιατί έτσι ξεπερνάµε τα δύσκολα και ότι µε κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Θάνο, δεν κρύβεις ότι έχετε είκοσι χρόνια διαφορά.

Ναι, και το λέω µε περηφάνια. Όλα αυτά είναι αµφίδροµα. Είναι το παζλ, που λέμε. Να υπάρχει η ένωση. Δεν θα µπορούσα να είμαι µε µια γυναίκα, για παράδειγμα, που να είναι κοντά µου στην ηλικία αλλά δεν έχουμε κάτι κοινό.

Θάνο, είναι στα άμεσα σχέδιά σου ο γάμος;

Όχι, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ο γάμος. Η σχέση μας είναι σε τόσο καλές βάσεις. Ζούμε μαζί, τα παιδιά μου έχουν γνωρίσει την Ελένη, οι δικοί της με έχουν γνωρίσει, οι δικοί μου την έχουν γνωρίσει. Είναι λίγο τυπικά αυτά, να πας σε έναν παπά να σε ευλογήσει.

Eλένη, πώς είναι η σχέση σου με τα παιδιά του Θάνου;

Περνάμε ωραία με τα παιδιά του Θάνου. Έχουμε δέσει, να το πω έτσι, και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Θάνο, ήταν μια από τις αγωνίες μου και το ξέρει και ο ίδιος. Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα σε εκείνον και τα παιδιά του. Καταρχάς δεν θα μπορούσα να αγαπάω τον Θάνο και να μην αγαπάω τα παιδιά του. Για μένα αυτά είναι αλληλένδετα. Περνάμε ωραία και με τον Τίτο και με τη Δέσποινα. Είμαστε πολύ καλά.

Θάνο, πλησιάζεις τα 60, ωστόσο διατηρείς μια πολύ νεανική εμφάνιση. Ποιο είναι το μυστικό σου;

Δεν θα μπορούσα να είμαι ένας τύπος που τρώει τον αγλέορα και κάθεται όλη μέρα στον καναπέ. Αυτά με το καλό DNA δεν τα πιστεύω. Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου. Προσέχω τη διατροφή μου, μας προσέχει η Ελένη και επειδή έχω μια γυναίκα είκοσι χρόνια μικρότερη πρέπει να αντεπεξέρχομαι στις απαιτήσεις αυτού του ρόλου. (Γελάει.) Αυτό το «μέτρον άριστον» το είχα πάντα στη ζωή μου.