The Bachelor: Η Έλενα «έθαψε» την Αθηνά NY στον Αλέξη Παππά – Νέα κόντρα στη βίλα
Reality TV

The Bachelor: Η Έλενα «έθαψε» την Αθηνά NY στον Αλέξη Παππά – Νέα κόντρα στη βίλα

The Bachelor: Η Έλενα «έθαψε» την Αθηνά NY στον Αλέξη Παππά – Νέα κόντρα στη βίλα

Η νέα παίκτρια δεν δίστασε να κατηγορήσει την ξανθιά Αμερικάνα στον γοητευτικό εργένη

Τα παράπονά της για τη συμπεριφορά συγκεκριμένων κοριτσιών μέσα στη βίλα του Bachelor, έκανε η Λένα στον Αλέξη Παππά, όταν εκείνος της ζήτησε να μιλήσουν οι δυο τους, στην εκδρομή στον ποταμό Λούσιο.

Εκείνη πριν προλάβουν να καθίσουν, άρχισε να του μιλά για την Αθηνά NY και να την κατηγορεί ότι της μιλάει άσχημα. «Είχα πρόβλημα με την Αθηνά New York κι όταν είχα παίξει μαζί σας, παρεξηγήθηκε, μου είπε ότι είμαι αγενής και δεν ντρέπομαι. Και σε άλλες φάσεις μου έχει μιλήσει άσχημα και με είχε προσβάλει. Συν τοις άλλοις είχα πρόβλημα και με την Ιωάννα και δεν θα ανεχτώ ποτέ τέτοια συμπεριφορά», του είπε χαρακτηριστικά, με τον ίδιο να μην πιστεύει σε αυτά που ακού.

Όταν η Λένα επέστρεψε στο σπίτι τα δύο κορίτσια έπιασαν κουβέντα, με την Αθηνά να τονίζει ότι η συμπαίκτριά της δεν έχει καλή ψυχή, γεγονός που έχει δει ο Αλέξης Παππάς.

«Κάθε μέρα μου φωνάζεις και με κοροϊδεύεις για τα μπούτια μου μπροστά σε όλους», είπε χαρακτηριστικά στη Λένα η οποία απάντησε: «Δεν έχω πει τίποτα και σε κανέναν για εσένα. Αν αισθάνεσαι κόμπλεξ επειδή έχω έρθει κοντά με τον Αλέξη είναι δικό σου πρόβλημα».

Λίγο πριν από την «Τελετή των Ρόδων», η κόντρα των δύο γυναικών φούντωσε, με την Αθηνά NY στην αρχή να αγνοεί τη Λένα, η οποία ζητούσε εξηγήσεις. Με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο της, η ξανθιά Αμερικάνα, σηκώθηκε και χόρεψε, θέλοντας να δείξει ότι δεν ασχολείται με τη συμπαίκτριά της.

Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν!

Μόνον μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.”></div>

Ωστόσο στη συνέχεια, αποφάσισε να σοβαρευτεί και είπε χαρακτηριστικά στη Λένα, ότι κάνεις δεν την θέλει και γι αυτό κάποιες κοπέλες κοιμούνται στο σαλόνι, για να μην είναι δίπλα της.

«Δεν θα αφήσω κανέναν να με προσβάλει. Μου συμπεριφέρθηκες σαν σκουπίδι», της είπε.