The Bachelor: Η Νικόλ «καρφώνει» την Ιζαμπέλα – «Με ξεζούμισε, είναι αχάριστη»
Reality TV

The Bachelor: Η Νικόλ «καρφώνει» την Ιζαμπέλα – «Με ξεζούμισε, είναι αχάριστη»

The Bachelor: Η Νικόλ «καρφώνει» την Ιζαμπέλα – «Με ξεζούμισε, είναι αχάριστη»

Αλλάζουν οι ισορροπίες στη βίλα

Οι παρέες στο σπίτι του Bachelor φαίνεται ότι έχουν αλλάξει μετλα την αποχώρηση της Νατάσας στην Τελετή των Ρόδων, με τα κορίτισια να συζητούν τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Η Νικόλ εμπιστεύτηκε στην Αθηνά τα θέματα που έχει με την Ιζαμπέλα, με την οποία μέχρι πρότινος έκαναν κολλητή παρέα.

Συγκεκριμένα, η Νικόλ τόνισε ότι η Ιζαμπέλα εκμεταλλεύτηκε τη φιλία της και όταν μπήκαν οι νέες κοπέλες στο παιχνίδι, την άφησε.

«Ήμουν δίπλα της όταν έκλαιγε που δεν ήταν καμία εκεί, δεν έχω μιλήσει άσχημα ποτέ και είναι κρίμα, δεν υπάρχει περίπτωση να την δικαιολογήσω δηλαδή πραγματικά απαράδεκτη, αχάριστη. Η Ιζαμπέλα με ξεζούμισε πραγματικά αλλά έχω μάθει στην ζωή μου να ξανά σηκώνομαι και όταν σηκώνομαι κάποιες να φοβούνται. Όσο μπορώ να είμαι πιστή, τόσο γρήγορα μπορώ όμως και να κόψω και το ξέρουν. Οπότε από εδώ και πέρα…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νικόλ.

Κόντρα έχει ξεσπάσει και ανάμεσα στην Αθηνά και τη Γιώτα, η οποία έγινε κολλητή με την πρώην «εχθρό» της, Ιζαμπέλα.

«Δεν πιστεύω τι έγινε με τη Γιώτα, τώρα κάνει… φιλάκια για καληνύχτα κάτω από το κρεβάτι μου με την Ιζαμπέλα. Τι είναι αυτό τώρα; Οι παρέες αλλάζουν εδώ στη βίλα, όσο γρήγορα τρώω σπανακόπιτα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που ο Αλέξης δεν με διάλεξε για το ατομικό ραντεβού, αλλά μετά το τετ-α-τετ, τώρα ξέρω, με θέλει πάρα πολύ», ανέφερε η Αθηνά NY.