The Bachelor – Τελικός: Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε! Αυτή είναι η εκλεκτή της καρδιάς του!
Reality TV

The Bachelor – Τελικός: Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε! Αυτή είναι η εκλεκτή της καρδιάς του!

The Bachelor – Τελικός: Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε! Αυτή είναι η εκλεκτή της καρδιάς του!

Αθηνά NY ή Άννα;

Ύστερα από 4 μήνες γνωριμιών, εμπειριών, τσακωμών, «έρωτα», αγάπης και όλων των συναισθημάτων που μπορούν να προκύψουν σε μία νέα «σχέση», το Bachelor έφτασε στο τέλος του και ο Αλέξης Παππάς βρήκε κατέληξε στο ποια γυναίκα είναι εκείνη που θα προχωρήσει τη ζωή του.

Ο γοητευτικός εργένης στη διάρκεια του reality της αγάπης, γνώρισε 25 διαφορετικές γυναίκες, με δυναμικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες και μέσα από διάφορα ραντεβού, challenges και συζητήσεις, έφτασε στο σημείο να παραμείνει με τις τρεις φιναλίστ, τις οποίες υποδέχτηκε στη Ρόδο, εκεί όπου με την καθεμία πέρασε μία ολόκληρη μέρα ξεχωριστά.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Αλέξης είχε μόλις δύο τριαντάφυλλα να δώσει, με την Άννα να είναι η πρώτη που έπεσε στην αγκαλιά του και την Αθηνά NY να την ακολουθεί, ενώ η Γιώτα, αποχώρησε εμφανώς πικραμένη και «πετώντας» του τα κοσμήματα που της είχε χαρίσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα δύο κορίτσια και ο Bachelor, για τον τελικό, ταξίδεψαν στη Σαντορίνη. Αυτή ήταν η έκπληξη του Αλέξη, ο οποίος τις περίμενε στο ρομαντικό νησί, για να τους ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Μετά τα ραντεβού, ο Αλέξης επισκέφθηκε ένα κοσμηματοπωλείο για να επιλέξει το ξεχωριστό μονόπετρο. «Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, είναι ένα σύμβολο αφοσίωσης», είπε.

Η ξανθιά Αμερικανίδα φόρεσε ένα λευκό φόρεμα που παρέπεμπε σε νυφικό, ενώ η πρασινομάτα Κύπρια μία εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα.

«Η καρδιά δεν κάνει ποτέ λάθος» είπε στον Γιώργο Σατσίδη. «Η κοπέλα που έχω επιλέξει με έχει στείλει στον 7ο ουρανό των συναισθημάτων μου», κατέληξε και οι δύο κοπέλες εμφανίστηκες για την τελική ανακοίνωση.

Άννα και Αθηνά μφανίστηκαν μπροστά στον Αλέξη κι εκείνος μίλησε από καρδιάς.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα κατάλαβα πόσο ερωτεύσιμη είσαι. Πήρα πολύ αγάπη και φροντίδα, το χαμόγελό σου ζεσταίνει την καρδιά μου. Σε θαυμάζω για όλα αυτά που έχεις καταφέρει. Αποτελείς μέρος της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να μην σε φανταστώ στη ζωή μου. Η καρδιά μου σε αποζητά συνέχεια, αλλά έχει και μεγάλη αγάπη για την Άννα. Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας», είπε στην Αθηνά.

«Όταν σε πρωτοείδα η καρδιά μου χτύπησε πολύ δυνατά, όπως και τώρα. Υπάρχει μια πρωτόγνωρη έλξη έχουμε μεταξύ μας. Το κάθε λεπτό που περάσαμε μαζί είναι χαραγμένο στη μνήμη μου. Η καρδιά μου είναι χωρισμένη στα δύο», είπε στην Άννα και ζήτησε να δει και τις δύο μαζί.

«Πες ότι απλά δεν τελείωσε» του απάντησε η Άννα και εμφανίστηκε η Αθηνά δίπλα της.

«Είστε πανέμορφες, μοναδικές και υπέροχες. Θέλω να είστε ευτυχισμένες. Μακάρι να μπορούσατε να με καταλάβετε. Σήμερα είναι η πιο σημαντική μέρα στη ζωή μου. Άννα είσαι ένας άγγελος που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει στο πλάι του, όμως η καρδιά μου ανήκει στην Αθηνά», είπε και η Άννα αποχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη και με κλάματα. «Είσαι η γυναίκα που θέλω να έχω στο πλευρό μου», είπε στην Αθηνά.

«Σ’ αγαπάω, η καρδιά μου ακούει στο όνομα Αθηνά»,  δήλωσε ο Αλέξης, ενώ η Άννα είχε κάτσει στο πάτωμα και έκλαιγε, δηλώνοντας ότι δεν θα ξανανιώσει τίποτα για κανέναν. «Λυπάμαι που άνοιξα την καρδιά μου, στο τέλος χάθηκαν όλα, σαν να μην υπήρχαν ποτέ».

Ο Αλέξης Παππάς ξεκαθάρισε στην Αθηνά ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για γάμο. «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά όλα θέλουν τον χρόνο τους, μη βιάζεσαι», με εκείνη να μην πιστεύει σε αυτά που ακούει.

«Θέλω εσένα πάρα πολύ μαζί μου και θέλω να κάνω οικογένεια», του είπε κι εκείνος της αποκρίθηκε:

«Το μόνο που σου ζητάω είναι να μου πεις αν δέχεσαι να ζήσουμε μαζί κι άλλες στιγμές. Θες να προχωρήσουμε μαζί βήμα-βήμα;»

«Το δαχτυλίδι αυτό συμβολίζει την αγάπη μας. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου και δεν μπορώ να σκεφτώ μια ζωή χωρίς εσένα. Θα περιμένω και δεν θα ξαναπώ τίποτα για γάμο, όταν είσαι έτοιμος».