The Masked Singer: Όλη η αλήθεια για το project του ΣΚΑΪ
featured

The Masked Singer: Όλη η αλήθεια για το project του ΣΚΑΪ

The Masked Singer: Όλη η αλήθεια για το project του ΣΚΑΪ

Θα βγεί ή όχι; Ποιος θα το παρουσιάζει;

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τις νέες εκπομπές που θέλουν να ξεκινήσουν τα κανάλια για να ενισχύσουν το πρόγραμμά τους το δεύτερο μισό της σεζόν, όπως π.χ. το The Masked Singer.

Το Ζnews ξεκινά από το κανάλι του Φαλήρου και έχει όλο το ρεπορτάζ για το τι πραγματικά συμβαίνει με το The Μasked Singer και ποιος τελικά θα το παρουσιάσει όταν project βγει.

Στον ΣΚΑΪ, εκτός από το Survivor που θα ξεκινήσει πριν από την Πρωτοχρονιά, οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν στο δεύτερο μισό της σεζόν να ενισχύσουν την prime time ζώνη με ένα ακόμη project και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες είναι το Τhe Μasked Singer.

Τα δικαιώματα του προγράμματος είναι αγορασμένα από πέρυσι και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο ΣΚΑΪ θέλει να βγει κοντά τον Φεβρουάριο.

Για το συγκεκριμένο project στέλεχος του σταθμού μας διαβεβαίωσε πως δεν τέθηκε ποτέ άλλο όνομα εκτός από του Σάκη Ρουβά για την παρουσίαση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα ονόματα που τα τελευταία εικοσιτετράωρα, φλέρταραν με την παρουσίαση του σόου, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα ο ίδιος ο Σάκης σε πρόσφατες δηλώσεις του και απαντώντας σε σχετική ερώτηση είχε πει με νόημα:

«Πολλά γράφονται, μην ακούτε όσα γράφονται. Όταν υπάρχει κάτι θα σας το πω εγώ. Έχουν γίνει συζητήσεις για πολλά πράγματα».

Από την άλλη, κάποιοι μέσα στον σταθμό πιστεύουν πως το σόου μεταμφιέσεων είναι δύσκολο να υλοποιηθεί αυτήν την περίοδο και προφητικά μιλώντας, το μεταθέτουν για την άλλη σεζόν, δηλαδή το φθινόπωρο του 2022.

Μια εκπομπή πάντως που όλοι θέλουν άμεσα να ξεκινήσει είναι το «Idols» – εκπομπή αφιέρωμα σε μεγάλες προσωπικότητες- που θα παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς. Μάλιστα στόχος είναι να κάνει πρεμιέρα κοντά στις γιορτές.

«Έχει προγραμματιστεί η εκπομπή που θα κάνω με τις συνεντεύξεις. Μάλλον όμως δεν πρέπει να σας το πω εγώ», ήταν το σχόλιο του Σάκη Ρουβά που ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε.