The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού
Νέα

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού

Το σήκωσε μαζί με την coach της Έλενα Παπαρίζου!

Σε έναν εξαιρετικό τελικό με εκπληκτικές φωνές, τραγούδια και ερμηνείες που ξεσήκωσαν, καθήλωσαν και συγκίνησαν, στον τελικό του Voice, μόνο ένας θα ήταν ο νικητής.

Ή η νικήτρια, όπως αποδείχτηκε τελικά από την προτίμηση του κόσμου!

Στην τελική δυάδα, ύστερα από την ψηφοφορία του κοινού, βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Σιετή και η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, οι οποίες τραγούδησαν για τελευταία φορά στη σκηνή του διαγωνισμού.

Γυναίκεια υπόθεση λοιπόν ο τελικός, με την coach Έλενα Παπαρίζου να δηλώνει περήφανη για τα κορίτσια της.

https://streamable.com/dud3fw

Η Λάουρα Νάργες έφερε τον φάκελο με το αποτέλεσμα στο πλατό, η Δούκισσα Νομικού τον άνοιξε, είδε το αποτέλεσμα και έκανε χιούμορ. «Το είδα, είναι γυναίκα και είναι από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου», είπε γελώντας.

Νικήτρια του Voice αναδείχθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου!

Η Έλενα Παπαρίζου πετάχτηκε από τη θέση της και μέσα στα βεγγαλικά που έσκασαν στη σκηνή δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της! Η Ιωάννα δεν σταματούσε να γελά και να αγκαλιάζει τους coaches και τη Δούκισσα Νομικού. Στο τέλος ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.

https://streamable.com/83rsob

«Είμαι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και είμαι στεναχωρημένη που τελειώνει όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πολύ σημαντικό είναι ότι η μουσική ενώνει τον κόσμο. Πολλά παιδιά που πέρασαν από δω έγιναν κολλητοί φίλοι. Το μέλλον είναι μπροστά», δήλωσε η Έλενα.

https://streamable.com/3dt5lm