Θεοδώρα Ρασέλ: «Πέρασα κατάθλιψη δύο φορές. Αν δεν ήταν η μαμά μου…»
Πρωινές εκπομπές

Θεοδώρα Ρασέλ: «Πέρασα κατάθλιψη δύο φορές. Αν δεν ήταν η μαμά μου…»

Θεοδώρα Ρασέλ: «Πέρασα κατάθλιψη δύο φορές. Αν δεν ήταν η μαμά μου…»

Τι είπε για το Asia Express

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και μάλιστα δύο φορές, όταν ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη, μίλησε η Θεοδώρα Ρασέλ στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου.

«Πέρασα κατάθλιψη δύο φορές. Αν δεν ήταν η μαμά μου, ειδικά την πρώτη φορά, νομίζω ότι μπορεί να έκανα πράγματα που δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι. Πέρασα πολύ δύσκολα» δήλωσε η Θεοδώρα Ρασέλ και συνέχισε:

«Κουράστηκα να ακούω συνέχεια το ίδιο πράγμα: η μαύρη, η μαύρη, η μαύρη. Το μαύρος σαν όρος δεν είναι κακό, το χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως. Ο τρόπος που το χρησιμοποιούσαν τα παιδιά ήταν κακός».

«Η δεύτερη φορά ήταν λίγο πριν μπω στο Asia Express. Πέρασα μία ερωτική απογοήτευση. Κάθε βράδυ στην Ασία έκλαιγα και για αυτό. Δεν το περίμενα ποτέ ότι μπορεί ένας άνθρωπος όταν βιώσει την απόρριψη να αντιδράσει έτσι» πρόσθεσε και αποκάλυψε:

«Με πλήγωσε πάρα πολύ. Όταν κάποιος δεν έχει τα κότσια να σου πει ειλικρινά ότι “δεν μπορώ άλλο” και σε έχει να περιμένεις, είναι το χειρότερο πράγμα» παραδέχεται αμέσως μετά.

Για τις αντίξοες συνθήκες στο Asia Express, απάντησε: «Κάθε βράδυ έκλαιγα και έλεγα: θέλω να φύγω. Ευτυχώς ήταν εκεί η μαμά μου και με στήριζε. Οι συνθήκες υγιεινής για μένα ήταν το χειρότερο».