Θεοφανία Παπαθωμά: Η επιλογή της να γεννήσει στο σπίτι και ο διαλογισμός
Νέα

Θεοφανία Παπαθωμά: Η επιλογή της να γεννήσει στο σπίτι και ο διαλογισμός

Θεοφανία Παπαθωμά: Η επιλογή της να γεννήσει στο σπίτι και ο διαλογισμός

Η ηθοποιός μίλησε για τους διάφορους θεραπευτικούς δρόμους που έχει ακολουθήσει

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη, «φλΕΡΤ», ήταν η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την επιλογή της να γεννήσει στο σπίτι το τρίτο της παιδί, τη θεϊκή πλευρά της την οποία βρίσκει μέσα από τον διαλογισμό, ενώ αποκάλυψε ότι πρόσφατα έγινε vegan.

«Η γέννηση είναι μια μύηση, μια τελετουργία. Πρέπει να τη βιώνεις με ιερότητα, οπότε αυτό το κάνεις σπίτι σου με ησυχία. Πιστεύω ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τα προβλήματα στο σώμα μας. Αν το ακούς και δεν το μπλοκάρεις, κάνει τη δουλειά του μόνο του. Δεν είχα θέμα σε καμία γέννα γιατί προσπαθώ να αφήνω ελεύθερο το σώμα μου να κάνει τη δουλειά του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ίδια έχει περάσει από διάφορους θεραπευτικούς δρόμους, αλλά όχι από ψυχανάλυση. «Είμαι στη φιλοσοφία 10 χρόνια, κάνω διαλογισμό κάθε μέρα, έχω κάνει διάφορες ενεργειακές θεραπείες. Είναι στάση ζωή. Ο διαλογισμός είναι αυτογνωσία. Όταν αγαπάς, έχεις καλοσύνη, λες όμορφα λόγια και κάνεις όμορφες πράξεις, αναγνωρίζεις το θεϊκό μέσα σου. Αυτό έρχεται με δουλειά. Τα παραστρατήματα είναι πολλά και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος και τα παιδιά μεγαλώνουν σε αυτήν την εποχή με αυτές τις συνθήκες. Θέλει δουλειά με τα παιδιά, προσήλωση και να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις είναι το σωστό».

«Αποφεύγω να έχω επιθυμίες, γιατί οι επιθυμίες είναι η πηγή του πόνου», δήλωσε η Θεοφανία Παπαθωμά και συνέχισε: «Πρόσφατα έγινα vegan και έκανα και μια ενεργειακή διατροφή που με βοήθησε πολύ».

https://streamable.com/iylc3a