Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της
Νέα

Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της

Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της

Την αποκάλυψη έκαναν οι συνεργάτες της στην εκπομπή αλλά και η Ναταλία Γερμανού

Αιφνιδίως αποχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου από την εκπομπή της «Τι λες τώρα» το μεσημέρι του Σαββάτου, με τη Μαρία Ηλιάκη να αναλαμβάνει να την ολοκληρώσει.

Ενώ η παρουσιάστρια καλησπέρισε κανονικά το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τους συνεργάτες της, κατά τη διάρκεια του προγράμματος αποχώρησε ξαφνικά για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Η Μαρία Ηλιάκη, εμφανίστηκε μόνη της στο πλατό, ύστερα από ένα διαφημιστικό διάλειμμα και ενημέρωσε τον κόσμο λέγοντας:  «Επιστρέψαμε. Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής. Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή».

Λίγο πριν από το τέλος του «Τι λες τώρα», οι συνεργάτες αποκάλυψαν τη δυσάρεστη είδηση, με τη Μαρία Ηλιάκη να αναφέρει: «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα, η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας. Να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ότι την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, είναι μία ημέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή».

«Θερμα συλλυπητήρια» είπε με τη σειρά του και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στο τέλος του «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού θέλησε να συλλυπηθεί δημοσίως τη συνάδελφό της Κατερίνα Καραβάτου.