Θοδωρής Αθερίδης: «Θέλω στον τάφο μου να γράφει “ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται”»
Πρωινές εκπομπές

Θοδωρής Αθερίδης: «Θέλω στον τάφο μου να γράφει “ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται”»

Θοδωρής Αθερίδης: «Θέλω στον τάφο μου να γράφει “ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται”»

Τι είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Μάρκο Σεφερλή

Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, την παραλίγο συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τη θρησκευτική πίστη, μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στο «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.

«Συμβουλεύω την Σμαράγδα για επαγγελματικά θέματα κι εγώ την συμβουλεύομαι, όπως την κόρη μου και την πρώην σύζυγό μου. Η Σμαράγδα θέλει σπρώξιμο, θέλει ενίσχυση. Έτσι έγινε και με το ”Celebrity game night”, είδαμε την Αμερικανίδα και της λέω “θα είσαι καλύτερη”», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Για τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε πως, «θα έβλεπα τον μάρκο Σεφερλή με ρόλο σε ταινία μου. Σέρνει εάν καράβι του εαυτού του, που δεν είναι εύκολο καράβι. Είχα γράψει μια ταινία και ήθελα ο Μάρκος Σεφερλής να κάνει έναν μαγαζάτορα, απλά δεν έγινε ποτέ. Θα δούλευα με τον Μάρκο Σεφερλή απλά το brand name είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορεί να το αφήσει».

Για την θρησκεία επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Στους ανθρώπους βλέπω μόνο την καλή τους την πλευρά. Τα προβλήματα είναι σε εμένα, μέσα μου. Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι θεραπευτική μέθοδος. Για τον πνευματικό μου, θα έπρεπε να κλαίω και να οδύρομαι, όταν πέθανε αλλά το αντίθετο… χάρηκα για αυτόν, πήγε πάντα εκεί που ήθελε. Θέλω στον τάφο μου να γράφει ”ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται”».

Ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» στο «Μικρό Παλλάς».