Θυμάστε τον Ριτζ από την «Τόλμη και γοητεία»; Δείτε πώς είναι σήμερα!
Κόσμος

Θυμάστε τον Ριτζ από την «Τόλμη και γοητεία»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε τον Ριτζ από την «Τόλμη και γοητεία»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Πόσο φαν της τηλεοπτικής σειράς υπήρξες;

Η «Τόλμη και Γοητεία» είναι σαπουνόπερα αμερικάνικης παραγωγής, η οποία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και στην Ελλάδα

Ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική στις 23 Μαρτίου 1987 και το 2012 γιόρτασε 25 χρόνια συνεχούς προβολής. Έως τις αρχές Νοεμβρίου 2021 έχουν μεταδοθεί περί τα 8.900 επεισόδια.

Η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο (400 εκατομμύρια).

Στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΤ1 τον Νοέμβριο του 1988 και στη συνέχεια καθημερινά από την συχνότητα της ΕΤ3 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 που σταμάτησαν τα κανάλια της ΕΡΤ, ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 και αντικαταστάθηκαν από την Δημόσια Τηλεόραση.

Ο Ριτζ ήταν από τους χαρακτήρες που μονοπώλησαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των τηλεθεατριών αφού ήταν, και παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας.

Πώς είναι όμως σήμερα ο τηλεοπτικός Ριτζ;

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου ο 70χρονος σήμερα πρώην πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς «Τόλμη και Γοητεία» απαθανατίστηκε στη Ρώμη, και συγκεκριμένα στην Πιάτσα Ναβόνα, μαζί με την 58χρονη σύζυγό του.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2009, ενώ αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Ron Moss, αφού από το 1990 μέχρι και το 2002 ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Shari Shattuck, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Ο Αμερικανός ηθοποιός διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τον χρόνο, ενώ είναι λάτρης της άθλησης και της υγιεινής διατροφής.

Δείτε τη φωτογραφία του παρακάτω: