Τι ονειρεύεται και τι θέλει να πετύχει κάθε ζώδιο; Ο «ρηχός» Ταύρος, ο «φοβικός» Παρθένος και ο πιο ονειροπόλης του ζωδιακού
ΖΩΔΙΑ

Τι ονειρεύεται και τι θέλει να πετύχει κάθε ζώδιο; Ο «ρηχός» Ταύρος, ο «φοβικός» Παρθένος και ο πιο ονειροπόλης του ζωδιακού

Τι ονειρεύεται και τι θέλει να πετύχει κάθε ζώδιο; Ο «ρηχός» Ταύρος, ο «φοβικός» Παρθένος και ο πιο ονειροπόλης του ζωδιακού

Μαντεύετε ποιο ζώδιο ονειρεύεται περισσότερο και ποιο φοβάται ακόμα και τη λέξη «όνειρο»;

Kάποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή στο παιχνίδι της ονειροπόλησης και κάποια απέχουν αρκετά, καθώς δεσμεύουν το μυαλό τους στον κόσμο της λογικής. Ποια ζώδια φοβούνται τα όνειρα και ποια ονειρεύονται… πεζά πράγματα;

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που ονειρεύεται συχνά και κυνηγάει με εμμονή αυτά που σχεδιάζει το μυαλό του. Συχνά ονειρεύεται την πρωτιά και πως θα κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Επίσης σε περίπτωση που υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, θα καταστρώσει το σχέδιο κατάκτησης. Ονειρεύεται φλογερές αγάπες και ένα κόσμο έτοιμο σε πρωτοποριακές αλλαγές.

Ταύρος

O Ταύρος είναι το ζώδιο που δεν του αρέσει να ονειρεύεται, όσο να ζει την πραγματικότητα. Παρόλο όμως που είναι προσγειωμένος και «ρηχός» παρασύρεται από τις επιθυμίες του και ονειρεύεται το καλύτερο σεξ ή το πιο νόστιμο φαγητό. Ονειρεύεται επίσης όμορφους ανθρώπους, χωρίς ψεγάδια.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που ονειρεύεται συχνά και βέβαια δεν μένει στον κόσμο της φαντασίας του. Είναι τολμηρός και πειραματίζεται με τα θέλω του και τις επιθυμίες του μυαλού του. Συνήθως ονειρεύεται την τέλεια φιλία και το τέλειο gadget.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, γλυκός και συναισθηματικός, ονειρεύεται συχνά και αυτό ίσως δεν του βγαίνει πάντα σε καλό. Γενικά ονειρεύεται μια οικογένεια, πολλά παιδιά και τον/την τέλειο σύντροφο. Πολλές φορές όμως, χάνεται σε αρνητικές σκέψεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξει.

Λέων

Ο Λέων είναι το ζώδιο που αρέσκεται στις ονειροπολήσεις και μάλιστα μιλάει ανοιχτά, εκφράζεται φωναχτά, καθώς είναι σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθούν γρήγορα τα όνειρά του. Σίγουρα ονειρεύεται να γίνεται διάσημος και να πλουτίσει. Το όνειρό του είναι να εξαλειφθεί η πενία.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που φοβάται τις ονειροπολήσεις και επιλέγει την πραγματικότητα, παρόλο που είναι ανικανοποίητη φύση. Όταν όμως ονειρεύεται, κάνει θαύματα, καθώς επιθυμεί να προσφέρει στο περιβάλλον του και να καθαρίσει οτιδήποτε τοξικό. Ονειρεύεται την αγνότητα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας και ονειρεύεται συχνά, καθώς έτσι καταφέρνει να ξεφεύγει από τον κόσμο της ανισορροπίας και των εντάσεων. Ονειρεύεται τον τέλειο σύντροφο, την τέλεια αγάπη και έναν δίκαιο κόσμο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι συναισθηματικός και συνάμα «μεταφυσικός» τύπος και ονειρεύεται συχνά την τέλεια αγάπη, το τέλειο ψυχικό δέσιμο και χάνεται μέσα στις φαντασιώσεις του. Ονειρεύεται ένα πιο εξελιγμένο πνευματικά κόσμο. Συγχρόνως έχει και σεξουαλικές ονειροπολήσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που διασκεδάζει με τα δημιουργήματα του μυαλού του, ονειρεύεται συχνά και μιλάει για αυτά. Εκφράζεται και ονειρεύεται έναν κόσμο ελεύθερο, χωρίς προκαταλήψεις και ενωμένο, πέρα από κουλτούρα και θρησκεία. Ονειρεύεται να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που δεν ονειροπολεί, είναι αρκετά ρεαλιστής, ωστόσο σκέφτεται με τη λογική τα σχέδιά του και ξέρει πώς να φτάσει στην εκπλήρωση τους. Συνήθως ονειρεύεται μια εξαιρετική θέση μέσα στην κοινωνική κλίμακα και αρκετά χρήματα. Είναι αρκετά φιλόδοξος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που ονειροπολεί, χωρίς να χάνει την επαφή με την δημιουργικότητα. Ίσα ίσα που σχεδιάζει τα όνειρά του, οργανώνει τρόπους και σκοπός του είναι να βοηθήσει στην πραγμάτωση ενός οράματος. Συνήθως ονειρεύεται μια άλλη ανθρωπότητα, χωρίς κοινωνικές ανισότητες και βέβαια τη θέση του μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που ονειροπολεί πιο συχνά απ’ όλα τα ζώδια και συχνά… φεύγει από την πραγματικότητα. Έτσι και μέσα από την ονειροπόλησή του, βρίσκει λύσεις στα προβλήματά του και γίνεται δημιουργικός. Συνήθως ονειρεύεται ένα καλύτερο κόσμο, χωρίς πόνο.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr